258
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην εμφάνισή του το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη | ΑΝΤ1/WebTV

Ηξεις αφήξεις από τον Κεγκέρογλου: Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 10:02
Ο Βασίλης Κεγκέρογλου στην εμφάνισή του το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη
|ΑΝΤ1/WebTV

Ηξεις αφήξεις από τον Κεγκέρογλου: Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω

Protagon Team Protagon Team 21 Οκτωβρίου 2021, 10:02

Λίγες ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων και των σχετικών παραστατικών –υπογραφές κ.λπ.– για την αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, ο Βασίλης Κεγκέρογλου δήλωσε ότι δεν ξέρει αν τελικά θα είναι υποψήφιος! Και όλα αυτά μολονότι το απόγευμα της Τετάρτης είχε ανακοινώσει ότι «σήμερα, κατέθεσα 6.837 υπογραφές ενεργών πολιτών, φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Ελλάδα, που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου».

Ο κ. Κεγκέρογλου, βουλευτής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και εξήγησε ότι η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει εκ νέου τα δεδομένα, όπως τα είχε αλλάξει η απόσυρση από την κούρσα της Φώφης Γεννηματά.

«Χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη που να κάνει σκόπιμη κριτική στην κυβέρνηση και να καλύψει το κενό του ΣΥΡΙΖΑ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κεγκέρογλου και πρόσθεσε ότι «έχουμε χτίσει μια αυτόνομη πορεία με μια πρόταση σοσιαλδημοκρατική, το «πράσινο συμβόλαιο»».

Οπως είπε, το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, και το έχει χτίσει πέτρα-πέτρα η κυρία Γεννηματά.

«Μπορώ να προσθέσω με την υποψηφιότητά μου το πολιτικό σχέδιο για την επανασύνδεση του κινήματος με την κοινωνία» και πρόσθεσε ότι με την υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου υπάρχουν νέα δεδομένα. «Ολο το πολιτικό σκηνικό επηρεάζεται με τον ένα ή την άλλο τρόπο», είπε.

Σχετικά με το αν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του από την κούρσα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι θα αξιολογήσει μαζί με συνεργάτες του τα δεδομένα, με βάση το καλό του Κινήματος.

«Σήμερα θα αποφασίσω τη στάση μου στη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κεγκέρογλου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...