284
Η Νάταλι Κρίστοφερ μιλά σε πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στη Λευκωσία, στις 29 Μαΐου | Facebook

Ικαρία: Νεκρή σε χαράδρα εντοπίστηκε η 34χρονη αστροφυσικός

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 17:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/08/2019 18:35
Η Νάταλι Κρίστοφερ μιλά σε πρόγραμμα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στη Λευκωσία, στις 29 Μαΐου
|Facebook

Ικαρία: Νεκρή σε χαράδρα εντοπίστηκε η 34χρονη αστροφυσικός

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2019, 17:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 07/08/2019 18:35

Σε μια χαράδρα βάθους 20 μέτρων στη θέση Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφο της, βρέθηκε το πτώμα της 34χρονης Νάταλι Κρίστοφερ που είχε εξαφανιστεί την Δευτέρα.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα, ένας εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της.

Η Αστυνομία αρχικά δεν είχε προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη Βρετανίδα αστροφυσικό.

Τελικά μια περίπου ώρα αργότερα και μετά την ανάσυρση της σορού επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για την άτυχη αστροφυσικό καθώς φορούσε τα ίδια ρούχα που συνήθιζε να φορά όταν έκανε τζόκινγκ τις ημέρες που βρισκόταν στο νησί.

Οι αστυνομικοί συνεργάστηκαν με ειδικούς και κατάφεραν μέσω του σήματος που εξέπεμψε το κινητό της και με την βοήθεια της τεχνολογίας εντοπισμού να εστιάσουν στην χαράδρα.

Τις τελευταίες ώρες είχαν ενταθεί οι προσπάθειες εντοπισμού της και στην επιχείρηση συμμετείχαν εκτός από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, στελέχη της Ασφάλειας Σάμου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ικαρίας, κλιμάκιο του Λιμενικού Σταθμού Αγίου Κηρύκου και εθελοντές διασώστες.

Εικόνα από τις έρευνες

Το απόγευμα της Δευτέρας, στο νησί μετέβη και ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. εξοπλισμένο με θερμικές κάμερες, ενώ από τις βραδινές ώρες, τις έρευνες συνέδραμε και κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα γεωεντοπισμού.

Η 34χρονη Αγγλίδα ήταν πεζοπόρος και οπαδός του τζόκινγκ

 

Η Νάταλι Κρίστοφερ σε παλαιότερη φωτογραφία

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...