177
Τα αίτια θανάτου της ομήρου δεν διευκρινίστηκαν στην ανακοίνωση των IDF | Μέσω Times of Israel

IDF: Βρήκαμε μια όμηρο νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 22:25
Τα αίτια θανάτου της ομήρου δεν διευκρινίστηκαν στην ανακοίνωση των IDF
|Μέσω Times of Israel

IDF: Βρήκαμε μια όμηρο νεκρή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2023, 22:25

Ισραηλινοί στρατιώτες εντόπισαν τη σορό μιας 65χρονης ομήρου της Χαμάς κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα της Γάζας, ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF).

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες οι Ισραηλινοί πύκνωσαν τις επιχειρήσεις τους εντός και πέριξ του συγκεκριμένου νοσοκομείου, όπου όπως κατήγγειλαν εντόπισαν όπλα της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το θύμα ταυτοποιήθηκε από ιατροδικαστή και έχει ενημερωθεί η οικογένεια της εκλιπούσης.

Πρόκειται για την 65χρονη Γεχουντίτ Βάις, η οποία ήταν μεταξύ των περίπου 240 απαχθέντων κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου. Ο σύζυγός της, Σμούλικ Βάις, σκοτώθηκε στη διάρκεια της ίδιας επίθεσης.

Συνταξιούχος, μητέρα πέντε παιδιών, η Γεχουντίτ Βάις είχε απαχθεί από το κιμπούτς Μπεερί, όπου φρόντιζε νήπια.

Είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και υποβαλλόταν σε ακτινοθεραπεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Times of Israel.

Τα αίτια θανάτου δεν διευκρινίστηκαν στην ανακοίνωση των IDF, οι οποίες εξέφρασαν «ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Υπογραμμίζεται, τέλος, πως «εθνικός στόχος» παραμένει «ο εντοπισμός των αγνοουμένων και η επιστροφή των ομήρων στα σπίτια τους».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...