344
Η Ζανέτ Τσίπρα στέλνει μήνυμα στον «κύριο Γιάννη», ένα «τυχαίο όνομα» |

Η Ζανέτ Τσίπρα υπερασπίζεται τον αδελφό της για το εξοχικό: «Είστε απόγονοι του Γκέμπελς»

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2020, 11:28
Η Ζανέτ Τσίπρα στέλνει μήνυμα στον «κύριο Γιάννη», ένα «τυχαίο όνομα»
|

Η Ζανέτ Τσίπρα υπερασπίζεται τον αδελφό της για το εξοχικό: «Είστε απόγονοι του Γκέμπελς»

Protagon Team Protagon Team 8 Δεκεμβρίου 2020, 11:28

Γράψε ότι για μία ακόμη φορά η Ζανέτ Τσίπρα, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και αδελφή του προέδρου του κόμματος, παρεμβαίνει για να τον υπερασπιστεί -μέσω Facebook- διευκρινίζοντας ότι οι μισθώσεις ακινήτων -όπως αυτή του εξοχικού του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο- δεν δηλώνονται στο πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών.

Στη σχετική ανάρτηση η αδελφή του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει προς απάντηση όσων γράφονται για το εξοχικό στο Σούνιο, ότι «στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις …. τις μισθώσεις τις δηλώνεις … προφανώς στην φορολογική σου δήλωση …. άρα …. προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου ….».

Κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «απογόνους του Γκέμπελς» και επαναλαμβάνοντας τρις τη λέξη «λάσπη» που όπως λέει εκτοξεύεται κατά του αδελφού της, η Ζανέτ Τσίπρα καταλήγει με μία προειδοποίηση:

«Η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται … και την τρέμετε … αλλά έρχεται και το ξέρετε …. θα είναι αλλιώς …όχι για εσάς , αλλά πρωτίστως για τον λαό».

Η ανάρτηση έχει αναλυτικά (αυτούσια) ως εξής:

«Κύριε Γιάννη… τυχαίο το όνομα , σας λέω λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις …. τις μισθώσεις τις δηλώνεις … προφανώς στην φορολογική σου δήλωση …. άρα …. προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου …. αλλά μην μου απαντήσετε … σας ξέρουμε εδώ και χρόνια … λάσπη , λάσπη , λάσπη …. Προφανώς και γνωρίζετε όλοι εσείς Κε Γιάννη ότι λέτε ψέματα … και προφανώς λοιπόν θα αφήσετε στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας , την ευχέρεια να απαντησει Αυτός όποτε και όπου θέλει …. Κε Γιάννη … πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχετε την ευπρέπεια, και το θάρρος , ( γιατί υπάρχουν και τα λεφτόδενδρα ) λέμε τώρα , όταν θα δώσει τα στοιχεία να τα γραψετε , απλά να τα πείτε… Γιατί αλλιώς θα είστε για μια ακόμα φορά απόγονοι του Γκεμπελς . Πες πες …. κάτι τα μείνει …. εεεεε δεν θα μείνει … σας το υποσχομαστε Κε Γιάννη . Και κάτι άλλο η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται … και την τρέμετε … αλλά έρχεται και το ξέρετε …. θα είναι αλλιώς …όχι για εσάς , αλλά πρωτίστως για τον λαό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...