150
O Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ομιλία του στη Βουλή όταν ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του | INTIMENEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Μπογδάνου

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 14:51
O Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ομιλία του στη Βουλή όταν ζήτησε την άρση της βουλευτικής ασυλίας του
|INTIMENEWS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Η Βουλή αποφάσισε την άρση της ασυλίας του Μπογδάνου

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2021, 14:51

Στη Δικαιοσύνη θα οδηγηθεί η υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης για την οποία κατηγορείται ο βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αφού η Βουλή αποφάσισε την Τρίτη την άρση της βουλευτικής ασυλίας του.

Oπως ανακοίνωσε ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου, στην ονομαστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε συμμετείχαν 238 βουλευτές. «Υπέρ» της άρσης ασυλίας του κ. Μπογδάνου τάχθηκαν 237 βουλευτές. Ενας βουλευτής ψήφισε «κατά». Ουδείς ψήφισε «παρών».

Την άρση της ασυλίας είχε ζητήσει νωρίτερα με ομιλία του προς το Σώμα ο ίδιος ο κ. Μπογδάνος, προκειμένου να οδηγηθεί στην τακτική δικαιοσύνη και να αποδείξει την αθωότητά του.

Η υπόθεση αφορά αφορά ένα σεξιστικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που κατείχε ο κ. Μπογδάνος, προτού γίνει βουλευτής, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, με στόχο τη Θωμαρίτα Καλδάρα, γραμματέα τού τότε υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη. Το επίμαχο δημοσίευμα έφερε τον σεξιστικό τίτλο «Η ημίγυμνη γραμματέας του υφυπουργού» και σχολίαζε τις φωτογραφίες που διατηρούσε στα social media η τότε γραμματέας του υφυπουργού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...