178
Μαρέβα Μητσοτάκη (με το ριγέ πουκάμισο) και Σούζαν Πομπέο (με χαλαρή ενδυματολογική επιλογή στα φούξια) ενώ αποχωρούν από τη Μονή του Τιμίου Προδρόμου | neakriti.gr/

Η βόλτα της Σούζαν Πομπέο με τη Μαρέβα και τη Σοφία Μητσοτάκη στα Χανιά

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 15:09
Μαρέβα Μητσοτάκη (με το ριγέ πουκάμισο) και Σούζαν Πομπέο (με χαλαρή ενδυματολογική επιλογή στα φούξια) ενώ αποχωρούν από τη Μονή του Τιμίου Προδρόμου
|neakriti.gr/

Η βόλτα της Σούζαν Πομπέο με τη Μαρέβα και τη Σοφία Μητσοτάκη στα Χανιά

Protagon Team Protagon Team 29 Σεπτεμβρίου 2020, 15:09

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ξενάγηση του αμερικανού ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη βάση της Σούδας, οι σύζυγοί τους, Σούζαν και Μαρέβα, ακολουθούσαν το δικό τους, ξεχωριστό πρόγραμμα.

Αρχικά, οι κυρίες Σούζαν Πομπέο και Μαρέβα Μητσοτάκη επρόκειτο να επισκεφθούν το πρωί της Τρίτης το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας – επίσκεψη που ακυρώθηκε, όμως, λόγω αδιαθεσίας της κυρίας Πομπέο.

Τελικά επελέγη να επισκεφθούν τη Μονή του Τιμίου Προδρόμου στις Κορακιές, όπου και τις υποδέχθηκε η ηγουμένη του μοναστηριού.

Η κυρία Πομπέο περιηγήθηκε στο μουσείο της μονής, ενώ της προσέφεραν κέρασμα γλυκό τριαντάφυλλο και λιμοντσέλο.

Στα αξιοσημείωτα της επίσκεψης, το ενδιαφέρον που επέδειξε η Μαρέβα Μητσοτάκη για την ανακαίνιση της μονής, καθώς εκεί βαφτίστηκε η κόρη της.

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με μία χαλαρή βόλτα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, συνοδεία της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, αλλά και της μεγαλύτερης κόρης του πρωθυπουργικού ζεύγους, Σοφίας Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...