167
Η Ελισάβετ Β' και ο Φίλιππος γιορτάζουν την 73η επέτειο του γάμου τους βλέποντας φωτογραφίες με τα εγγόνια τους, στις 17 Νοεμβρίου | Chris Jackson/Getty Images Europe/Handout via REUTERS

Κι αν είσαι βασιλιάς, με την αράδα σου θα πας…

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2020, 10:38
Η Ελισάβετ Β' και ο Φίλιππος γιορτάζουν την 73η επέτειο του γάμου τους βλέποντας φωτογραφίες με τα εγγόνια τους, στις 17 Νοεμβρίου
|Chris Jackson/Getty Images Europe/Handout via REUTERS

Κι αν είσαι βασιλιάς, με την αράδα σου θα πας…

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2020, 10:38

Mε το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech, θα εμβολιαστούν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, τις επόμενες εβδομάδες.

Η 94χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, θα περιμένουν κανονικά τη σειρά τους χωρίς να ζητήσουν προνομιακή μεταχείριση. Λόγω ηλικίας, ανήκουν στη δεύτερη ομάδα που θα λάβει το εμβόλιο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της βρετανικής κυβέρνησης.

Οπως αναφέρει η κυριακάτικη Mail, το βασιλικό ζεύγος θα δημοσιοποιήσει τον εμβολιασμό του για να «ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν», καθώς οι αρχές φοβούνται ότι οι αρνητές των εμβολίων θα σπείρουν αμφιβολίες στον πληθυσμό.

Η Daily Mirror τόνισε ότι πολλές διασημότητες στη Βρετανία έχουν δεσμευτεί δημόσια ότι θα εμβολιαστούν για να υποστηρίξουν την εκστρατεία εμβολιασμού, όπως έχουν ήδη κάνει και στις ΗΠΑ τρεις πρώην πρόεδροι και ο Τζο Μπάιντεν.

Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου αναμένεται να χορηγηθούν την Τρίτη, με την βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) να δίνει προτεραιότητα στο προσωπικό και στους τροφίμους οίκων ευγηρίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...