328
Η Τζολί και στο φόντο το επίμαχο κτήμα | CreativeProtagon

Η Τζολί, ο Πιτ, ο αμπελώνας και ο ρώσος ολιγάρχης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2022, 13:15
Η Τζολί και στο φόντο το επίμαχο κτήμα
|CreativeProtagon

Η Τζολί, ο Πιτ, ο αμπελώνας και ο ρώσος ολιγάρχης

Protagon Team Protagon Team 8 Ιουνίου 2022, 13:15

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, το πρώην αγαπημένο και ισχυρό ζευγάρι του Χόλιγουντ είχε αγοράσει το 2008, το Chateau Miraval, ένα κτήμα με αμπελώνες στη Νότια Γαλλία, έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Το ποσοστό του Πιτ ήταν 60% και το υπόλοιπο 40% της Τζολί. Μετά τον χωρισμό τους -και σε ανύποπτο χρόνο- η ηθοποιός πούλησε το μερίδιό της στον ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ, «προκειμένου να θίξει τη φήμη του και να προκαλέσει ζημίες στις πωλήσεις», σύμφωνα με τους δικηγόρους τού Πιτ, οι οποίοι κατέθεσαν αγωγή στην χολιγουντιανή σταρ μετά από εντολή του πελάτη τους.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού λένε ότι όσο κρατούσε εκείνος τα ηνία της επιχείρησης, οι δουλειές πήγαιναν πάρα πολύ καλά, τόσο που θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για ένα «διεθνές success story πολλών εκατομμυρίων δολαρίων», στο οποίο η Τζολί δεν είχε συνεισφέρει τίποτα.

Το κεντρικό κτίριο του αμπελώνα (Facebook)

Ο Μπραντ Πιτ έκανε αυτή την επιχείρηση να ανθίσει με πολύ κόπο και πολλή αγάπη κι εκείνη αποφάσισε με την ενέργειά της να τον κάνει συνέταιρο με «κάποιον ξένο που έχει ‘‘δηλητηριώδεις’’ προθέσεις», λέει τώρα ο κύκλος του.

Η σταρ του σινεμά πούλησε χωρίς την άδεια του πρώην συζύγου της -και χωρίς καν να τον ενημερώσει- τις μετοχές της στην εταιρεία παρασκευής οινοπνευματωδών ποτών του Σέφλερ, που έχει έδρα το Λουξεμβούργο, γνωρίζοντας ότι ο ρώσος επιχειρηματίας θα προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο της επιχείρησης και θα υποβάθμιζε τον ρόλο του Μπραντ Πιτ, στην πραγματικότητα, δηλαδή, θα έπληττε οικονομικά και ηθικά τον πρώην αγαπημένο της.

Πηγή: Twitter

Μέσα στο 2021, τού ανακοίνωσε την πράξη της, λέγοντάς του ότι «πόνεσε πολύ για να πάρει αυτή την απόφαση και το έκανε με βαριά καρδιά». Ο Μπραντ Πιτ, όμως, που είναι σίγουρος ότι όλο αυτό είναι μια πράξη εκδίκησης απέναντί του για τον χωρισμό τους, είναι αποφασισμένος να πάει την υπόθεση στα ανώτερα δικαστήρια προκειμένου να δικαιωθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...