228
Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι της Πάτρας λόγω της κακοκαιρίας | INTIMENEWS/ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στην Πάτρα – πλημμύρισε το παραλιακό μέτωπο

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 09:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/11/2021, 10:02
Πλημμυρισμένοι οι δρόμοι της Πάτρας λόγω της κακοκαιρίας
|INTIMENEWS/ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στην Πάτρα – πλημμύρισε το παραλιακό μέτωπο

Protagon Team Protagon Team 30 Νοεμβρίου 2021, 09:28
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 30/11/2021, 10:02

Η θάλασσα βγήκε στη στεριά στην Πάτρα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας, με το νερό να φθάνει το μισό μέτρο και να προκαλεί καταστροφές σε  παραλιακά καταστήματα.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνδυασμός βροχοπτώσεων, ισχυρών ανέμων και ο έντονος κυματισμός της θάλασσας προκάλεσαν προβλήματα κυρίως στην περιοχή των Ιτέων, όπου λόγω πλημμυρικών φαινομένων έκλεισε τμήμα της παραλιακής οδού και καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές.

Επίσης, ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφηκαν και στην παραλιακή περιοχή του Ακταίου, κοντά στο Ρίο.

Σε όλες τις περιοχές επιχειρούν μηχανήματα, που προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά και να καθαρίσουν τους δρόμους από τα φερτά υλικά.

Στην Ακτή Δυμαίων από το ύψος των Ιτεών όπου έκλεισε ο δρόμος, μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός μετατράπηκε σε λίμνη.

Από την πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της έχει καλυφθεί από νερά και  φερτά υλικά που ξέβρασε το κύμα.

Στο μεταξύ, εκτός από τις παραλιακές περιοχές των Ιτεών και του Ακταίου, προβλήματα από το κύμα κακοκαιρίας καταγράφηκαν και στις περιοχές του Ρίου, των Αραχωβιτίκων και της πλαζ της Αγυιάς. Ενα ζευγάρι απεγκλώβισαν από αυτοκίνητο εργαζόμενοι του δήμου στην περιοχή του Ρίου. Σύμφωνα με τον δήμο, εργαζόμενοι εντόπισαν το αυτοκίνητο στον παραλιακό δρόμο του Ρίου, όπου είχε παγιδευτεί από τα νερά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...