384
Η Σερ με τον Ελάιτζα Μπλου Ολμαν το 2002. Σήμερα ο γιος της είναι 47 ετών, αλλά η 77χρονη μαμά θέλει να αναλάβει την κηδεμονία του | Photo by Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images

Η Σερ κατέθεσε αίτηση κηδεμονίας του 47χρονου γιου της!

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2023, 14:34
Η Σερ με τον Ελάιτζα Μπλου Ολμαν το 2002. Σήμερα ο γιος της είναι 47 ετών, αλλά η 77χρονη μαμά θέλει να αναλάβει την κηδεμονία του
|Photo by Jim Smeal/Ron Galella Collection via Getty Images

Η Σερ κατέθεσε αίτηση κηδεμονίας του 47χρονου γιου της!

Protagon Team Protagon Team 29 Δεκεμβρίου 2023, 14:34

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια Σερ υπέβαλε αίτηση κηδεμονίας του γιου της, Ελάιτζα Μπλου Ολμαν, επειδή φοβάται ότι ο εθισμός του στα ναρκωτικά τον έχει καταστήσει ανίκανο «να διαχειριστεί τους οικονομικούς του πόρους».

Η αίτηση της τραγουδίστριας να αναλάβει τις υποθέσεις του γιου της προέκυψε το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου, τρεις μήνες αφότου ήρθε στο φως αίτηση διαζυγίου της συζύγου του Ολμαν, στην οποία κατηγορεί τη Σερ ότι, μεταξύ άλλων, είχε στείλει τέσσερις άνδρες να απαγάγουν τον Ολμαν από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η σύζυγος του Ολμαν, Μαριάντζελα Κινγκ, ισχυριζόταν, σύμφωνα με τους λονδρέζικους Times, ότι «τέσσερα άτομα μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας» καθώς εκείνη και ο Ολμαν προσπαθούσαν να συμφιλιωθούν και «ένας από τους άνδρες που τον πήραν, μου είπε ότι είχαν προσληφθεί από τη μητέρα του».

Η Σερ απέρριψε τον ισχυρισμό ως «φήμη» ένα μήναν αργότερα. Είπε στη New York Post: «Δεν σταματάς ποτέ να είσαι μαμά, πας μέχρι το τέλος όταν προσπαθείς να σώσεις τα παιδιά σου. Αλλά δεν το έκανα. Και αν το έκανα, δεν θα με ενδιέφερε να σας το πω».

Η αίτηση για κηδεμονία αναφέρει ότι η Σερ προσπάθησε να μιλήσει στον Ολμαν για διορισμό προσωρινού κηδεμόνα. Σύμφωνα με την Washington Post, «δεν μπόρεσε να συζητήσει τις προτιμήσεις του Ελάιτζα σχετικά με τον διορισμό προσωρινού κηδεμόνα επειδή, δεδομένων των τρεχόντων προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας του, εκείνος δεν είναι σε θέση να σχηματίσει ή να εκφράσει μια προτίμηση σχετικά με το θέμα».

Προσθέτει ότι η Σερ «ανησυχούσε ότι τυχόν κεφάλαια που θα διανεμηθούν στον Ελάιτζα θα δαπανηθούν αμέσως για ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς περιουσιακά στοιχεία για να εξασφαλίσει τον εαυτό του, και θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο».

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram τις τελευταίες ημέρες ο Ολμαν μίλησε για «φυλάκιση μέσω κηδεμονίας».

Ο γιος που απέκτησε η Σερ με τον μουσικό της ροκ Γκρεγκ Ολμαν έχει μιλήσει δημόσια για τον αγώνα του να καταπολεμήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Το 2014 δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είχε κάνει χρήση ηρωίνης και παυσιπόνων, αλλά από τότε είχε λάβει βοήθεια και ήταν νηφάλιος.

Το 2013 παντρεύτηκε την Κινγκ. Είπε ότι η γυναίκα του και η μητέρα του ήταν και οι δύο δυνατές προσωπικότητες. Η Κινγκ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Νοέμβριο του 2021. Αργότερα είπε ότι ο Ολμαν τοποθετήθηκε σε κλινική. «Μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται να τον δω ή να μιλήσω μαζί του» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...