883
Η Ολίβια Ροντρίγκο στο πόντιουμ της αίθουσας ενημέρωσης μιλά στους δημοσιογράφους | EPA/Oliver Contreras / POOL

Η πριγκίπισα της ποπ Ολίβια Ροντρίγκο όπλο του Μπάιντεν για τους εμβολιασμούς

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2021, 11:59
Η Ολίβια Ροντρίγκο στο πόντιουμ της αίθουσας ενημέρωσης μιλά στους δημοσιογράφους
|EPA/Oliver Contreras / POOL

Η πριγκίπισα της ποπ Ολίβια Ροντρίγκο όπλο του Μπάιντεν για τους εμβολιασμούς

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουλίου 2021, 11:59

Στη μάχη για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, ο Λευκός Οίκος ρίχνει δημοφιλείς σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου, στην προσπάθεια να πειστούν να κάνουν το εμβόλιο όσοι διστάζουν.

Την Τετάρτη ήταν σειρά της 18χρονης ποπ σταρ Ολίβια Ροντρίγκο, που βρίσκεται στην πρώτη θέση των αμερικανικών τσαρτ και έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.

Η Ροντρίγκο επισκέφθηκε τον Τζο Μπάιντεν στο Οβάλ Γραφείο παρόντος του Αντονι Φάουτσι και στη συνέχεια ανέβηκε στο πόντιουμ της αίθουσας ενημέρωσης των δημοσιογράφων, στο πλευρό της εκπροσώπου Τζεν Ψάκι, για να προτρέψει τους νέους να εμβολιαστούν.

Η 18χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός, φορώντας ένα βίνταζ ταγέρ Chanel και ψηλές, λευκές πλατφόρμες με μαύρα καλτσάκια, εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου. Παρουσιάζοντάς την στους δημοσιογράφους, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, γνωστή για το χιούμορ της,  είπε ότι «πέρασε με κόκκινο και αγνόησε τις πινακίδες “στοπ” για να μας δει», κάνοντας αναφορά στη μεγάλη επιτυχία της Ροντρίγκο, το τραγούδι «Driver’s License» (άδεια οδήγησης).

Η Ροντρίγκο, που έχει εκατομμύρια ακόλουθους στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, είπε στους ρεπόρτερ: «Είναι σημαντικό να συζητάμε με φίλους και συγγενείς, να ενθαρρύνουμε όλες τις κοινότητες να εμβολιαστούν».

Η Ολίβια Ροντρίγκο ανεβαίνει στο πόντιουμ της αίθουσας ενημέρωσης. Πίσω της, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιερ

Η τραγουδίστρια θα γυρίσει και μια σειρά βίντεο υπέρ του εμβολιασμού.

Στο Instagram ανέβασε φωτογραφία της με τον αμερικανό πρόεδρο, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπάιντεν στον λογαριασμό του, με φωτογραφία να φορούν και οι δύο τα κλασικά γυαλιά Rayban, σήμα κατατεθέν του προέδρου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by President Joe Biden (@potus)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...