178
| ΙΝΤΙΜΕnews

Η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2021, 14:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/08/2021, 21:01
|ΙΝΤΙΜΕnews

Η Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Οpen

Protagon Team Protagon Team 17 Αυγούστου 2021, 14:44
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 17/08/2021, 21:01

H Πόπη Τσαπανίδου θα είναι όπως φαίνεται η διάδοχος της Νίκης Λυμπεράκη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Οpen, από τη νέα σεζόν.

Στο πρόσφατο παρελθόν η δημοσιογράφος είχε την παρουσίαση του μεσημβρινού δελτίου του Star Channel, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε ρόλο σχολιαστή της επικαιρότητας στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1.

Η κυρία Λυμπεράκη είχε αποχωρήσει από το κανάλι στα τέλη Ιουλίου, ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας.

Την είδηση για την επιλογή της κυρίας Τσαπανίδου στη θέση της βασικής παρουσιάστριας του δελτίου του Open έγραψαν οι typologies.gr.

Ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, το βράδυ της Τρίτης:

Το OPEN καλωσορίζει στην τηλεοπτική του οικογένεια την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της παρουσιάστριας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Η μακρά και επιτυχημένη πορεία της στη δημοσιογραφία και τις τηλεοπτικές παραγωγές αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ενίσχυση του ενημερωτικού τομέα του Ανοικτού Καναλιού.

Από το μάχιμο ελεύθερο ρεπορτάζ, τις έρευνες και τις ανταποκρίσεις στα πολεμικά μέτωπα, έως τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, η Πόπη Τσαπανίδου έχει δώσει πάντα στίγμα εγκυρότητας, ήθους, ποιότητας και ανθρωπιάς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...