558
Η όμορφη αθλήτρια, έχει πάνω από 500.000 ακολούθους στο Instagram | Luana Alonso/Instagram

Η παραγουανή κολυμβήτρια που «εκδιώχθηκε» από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω… σέξι εμφανίσεων

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2024, 16:23
Η όμορφη αθλήτρια, έχει πάνω από 500.000 ακολούθους στο Instagram
|Luana Alonso/Instagram

Η παραγουανή κολυμβήτρια που «εκδιώχθηκε» από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω… σέξι εμφανίσεων

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2024, 16:23

Η παραγουανή κολυμβήτρια, η οποία εμφανίζεται να έχει εκδιωχθεί από το Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού με την αιτιολογία ότι είχε συμβάλει στη δημιουργία… «ανάρμοστου» περιβάλλοντος, απαντά στις κατηγορίες λέγοντας ότι όλα είναι ψέματα.

Η Λουάνα Αλόνσο, ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την αποχώρησή της από τον αθλητισμό σε ηλικία μόλις 20 ετών, αφού απέτυχε να προκριθεί στον ημιτελικό της στα 100 μέτρα κολύμβησης την περασμένη εβδομάδα και θεωρείται ότι έφυγε από το Παρίσι μετά την αποβολή της από το Χωριό όπου διαμένουν οι αθλητές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, η απομάκρυνση της αθλήτριας καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου, καθώς η αρχηγός της παραγουανικής αποστολής δεν διευκρίνισε ποια ακριβώς ήταν η «ανάρμοστη συμπεριφορά» της κολυμβήτριας στην αόριστα διατυπωμένη δήλωσή της. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι η απόφαση έχει σεξιστικά κίνητρα, καθώς η κολυμβήτρια ποζάρει στις φωτογραφίες της με τρόπο που θεωρείται σέξι.

Η Λαρίσα Σέρερ, πρώην τενίστρια που εκπροσώπησε την Παραγουάη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992 και αρχηγός της αποστολής, δήλωσε: «Η παρουσία της [Αλφόνσο] δημιουργεί μια ακατάλληλη ατμόσφαιρα για την ομάδα της Παραγουάης. Την ευχαριστούμε που ακολούθησε τις οδηγίες μας, καθώς με τη θέλησή της αποφάσισε να μην διανυκτερεύσει στο Χωριό των Αθλητών».

Ωστόσο, η Αλόνσο αντέδρασε το βράδυ της Δευτέρας με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου έχει περισσότερους από 800.000 ακόλουθους, δηλώνοντας ότι έκτοτε έχει επιστρέψει στην έδρα της, στις ΗΠΑ. «Θέλω απλά να διευκρινίσω ότι ποτέ δεν αποβλήθηκα, ή εκδιώχθηκα, από πουθενά – παρακαλώ σταματήστε να διαδίδετε ψευδείς πληροφορίες», έγραψε στην ανάρτησή της, μαζί με μία φωτογραφία της που τη δείχνει να απολαμβάνει το ποτό της.

(Luana Alonso/Instagram)

«Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση, αλλά δεν πρόκειται να αφήσω τα ψέματα να με επηρεάσουν», συμπλήρωσε στην ανάρτηση. Οι αθλητές που αγωνίζονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορούν, αν θέλουν, να επιλέξουν να διαμείνουν στο επίσημο χωριό αθλητών, το οποίο φιλοξενεί περίπου 14.250 αθλητές κατά τη διάρκειά τους.

Οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε περιοχές τριών πόλεων κατά μήκος ολόκληρης τη γαλλικής πρωτεύουσας – στο Σαν-Ντενί, το Σαν-Ουέν και το Λ’Ιλ-Σαν-Ντενί. Μέχρι και 60.000 γεύματα σερβίρονται καθημερινά στους τρεις χώρους, ενώ μια ιατρική κλινική είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για τους αθλητές.

Η Αλόνσο είχε μέτριες αποδόσεις στους Αγώνες, καθώς τερμάτισε στην έκτη θέση στο αγώνισμα των 100 μέτρων πεταλούδας –μόλις 0,24 δευτερόλεπτα πίσω από την Ανα Νιζχαράτζε της Γεωργίας– για να χάσει οριακά την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στη συνέχεια ανακοίνωσε με δραματικό τρόπο την αποχώρησή της από την επαγγελματική κολύμβηση, αλλά παρέμεινε για λίγες ημέρες στο Παρίσι μετά το πέρας των αγωνισμάτων της.

Στη δήλωσή της, αναφέρει: «Κολύμβηση, σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ονειρεύομαι, με έμαθες να παλεύω, να προσπαθώ, να επιμένω – για τις θυσίες, την πειθαρχία και πολλά άλλα. Σου έδωσα μέρος της ζωής μου και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα στον κόσμο, γιατί έζησα τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου. Μου χάρισες χιλιάδες χαρές, φίλους από άλλες χώρες που θα τους κουβαλώ πάντα στην καρδιά μου. Αυτό δεν είναι αντίο – είναι “τα ξαναλέμε σύντομα”».

Πολλοί θεατές των Αγώνων έκαναν οργισμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την απόφαση της παραγουανικής αποστολής να αποβάλει την αθλήτρια από το Χωριό, κρίνοντας ότι η «ανάρμοστη συμπεριφορά» αφορούσε μια σειρά φωτογραφιών της Αλόνσο στο Instagram, όπου ποζάρει σε διάφορα σημεία των εγκαταστάσεων και του Παρισιού και θεωρούνται απλά σέξι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κολυμβήτρια έχει ήδη προτάσεις από το χώρο του μόντελινγκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...