594
Η Ντόλι Πάρτον συμμετείχε με έναν εκπληκτικό τρόπο στην εκστρατεία εμβολιασμών στις ΗΠΑ | @DollyParton/Handout via REUTERS

Η Ντόλι Πάρτον εμβολιάστηκε και διασκεύασε το θρυλικό «Jolene» σε «Vaccine»

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:57
Η Ντόλι Πάρτον συμμετείχε με έναν εκπληκτικό τρόπο στην εκστρατεία εμβολιασμών στις ΗΠΑ
|@DollyParton/Handout via REUTERS

Η Ντόλι Πάρτον εμβολιάστηκε και διασκεύασε το θρυλικό «Jolene» σε «Vaccine»

Protagon Team Protagon Team 3 Μαρτίου 2021, 13:57

H Ντόλι Πάρτον, ιέρεια της μουσικής κάντρι, είναι ένα από τα πρόσωπα της μάχης κατά του κορονοϊού. Οχι μόνο επειδή εμβολιάστηκε, προσδίδοντας μια κάποια λάμψη στη διαδικασία. Αλλά και επειδή είχε χρηματοδοτήσει από την προσωπική της περιουσία την έρευνα του εμβολίου κατά της Covid-19.

Η 75χρονη μάλιστα, τραγουδίστρια και ηθοποιός, είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί κατά προτεραιότητα – είχε πει ότι θα περιμένει τη σειρά της ακριβώς για να μην ειπωθεί ότι προσπέρασε κάποιους άλλους, επειδή έδωσε ένα εκατ. δολάρια στην επιστημονική έρευνα που οδήγησε στην ανάπτυξη του εμβολίου της Moderna.

«Οταν λάβω το εμβόλιο, πιθανότατα θα το κάνω μπροστά στην κάμερα, ώστε να το μάθουν οι άνθρωποι και θα τους πω την αλήθεια, αν έχω συμπτώματα και όλα τα σχετικά», είχε πει προ μηνός σε συνέντευξή της στο Associated Press.

Την Τρίτη ήρθε η σειρά της να εμβολιαστεί. Το έκανε on camera στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ στο Νάσβιλ του Τένεσι, με τον φίλο της δρα Νάτζι Αμπουμράντ, καθηγητή Χειρουργικής. Και έγραψε από κάτω στη σχετική ανάρτηση: «Η Ντόλι παίρνει την πρώτη δόση από το δικό της φάρμακο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Λίγο προτού εμβολιαστεί, η Ντόλι Πάρτον τραγούδησε μία στροφή από το θρυλικό «Jolene», την επιτυχία της του 1973, παραφράζοντας ωστόσο, ειδικά για την περίσταση τα λόγια και λέγοντας στον ρυθμό του τραγουδιού «Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine» (εμβόλιο, εμβόλιο). «Σας ικετεύω, μη διστάσετε», πρόσθεσε.

Στο βίντεο η τραγουδίστρια έστειλε και ένα μήνυμα προς τους αρνητές των εμβολίων και όσους διστάζουν. Αφού είπε ότι όσο πιο σύντομα κάνουμε το εμβόλιο, τόσο πιο γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα, προσέθεσε με το χαρακτηριστικό στιλ της: «Θέλω απλώς να πω σε όλους τους δειλούς εκεί έξω: Μην είστε τόσο κότες! Βγείτε έξω και κάντε το εμβόλιο»!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...