260
|

Η Νέα Οδός «κάηκε στον χυλό» και φυσάει και το… χιόνι

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2020, 11:44

Η Νέα Οδός «κάηκε στον χυλό» και φυσάει και το… χιόνι

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2020, 11:44

Η σφοδρή χιονόπτωση στον Νομό Αττικής ενεργοποίησε τα μέτρα της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (προς Λαμία από Α/Κ Καλυφτάκη και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας).

Οπως ανακοίνωσε η «Νέα Οδός» (εταιρεία η οποία έχει τη διαχείριση του αυτοκινητοδρόμου) έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των έντονων καιρικών φαινομένων και υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσής τους πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η Νέα Οδός ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πλήρους εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τίθεται άμεσα  σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργούμε, συντηρούμε και διαχειριζόμαστε.

Παρακαλούμε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας.

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το χάος που είχε προκληθεί στα τέλη Δεκεμβρίου από το κλείσιμο της Εθνικής Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (στα διόδια Αφιδνών και Θηβών αντίστοιχα), λόγω ελαφράς χιονόστρωσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, είχε καλέσει στο γραφείο του για εξηγήσεις τους υπευθύνους της εταιρείας «Νέα Οδός».

Είχε προηγηθεί η καρατόμηση του αρμόδιου διοικητή της Τροχαίας (Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής) με εντολή του Πρωθυπουργού .

Λίγο μετά το μεσημέρι, η απαγόρευση ήρθη και όπως ανέφερε η εταιρεία, μέχρι νεωτέρας, διεξάγεται κανονικά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, όλων των κατηγοριών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...