187
Φωτογραφία αρχείου από τα γραφεία της εταιρείας Microsoft στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον | Wikipedia /Microsoft

Η Microsoft αναβάλλει επ’ αόριστον την επιστροφή στο γραφείο λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2021, 15:30
Φωτογραφία αρχείου από τα γραφεία της εταιρείας Microsoft στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον
|Wikipedia /Microsoft

Η Microsoft αναβάλλει επ’ αόριστον την επιστροφή στο γραφείο λόγω κορονοϊού

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2021, 15:30

Στον πάγο, μέχρι νεωτέρας, μπαίνει η προσέλευση των υπαλλήλων της Microsoft, τόσο στα κεντρικά γραφεία της στο Ρέντμοντ της Πολιτείας Ουάσιγκτον, αλλά και σε άλλες περιοχές στις ΗΠΑ, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού συνεχίζουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο.

Η εταιρεία λογισμικού δεν έδωσε στους εργαζόμενους κάποια ημερομηνία επιστροφής στο γραφείο, ενώ στις αρχές Αυγούστου είχε ανακοινώσει ότι στόχος ήταν η επιστροφή στα γραφεία στις 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το CNBC.

«Δεδομένης της αβεβαιότητας με την Covid-19, αποφασίσαμε να μην επιχειρήσουμε τον ορισμό νέας ημερομηνίας για την πλήρη επαναλειτουργία των γραφείων στις ΗΠΑ. Αυτό θα γίνει όταν μπορέσουμε να το κάνουμε με ασφάλεια», έγραψε ο Τζάρεντ Σπατάρο, αντιπρόεδρος της Microsoft στα social media.

Η απόφαση, η οποία θα επηρεάσει περισσότερους από 103.000 υπαλλήλους της Microsoft στις ΗΠΑ, αντικατοπτρίζει την προσεκτική προσέγγιση που ακολουθούν οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σχετικά με την επαναφορά των εργαζομένων στις εγκαταστάσεις, μετά την αύξηση των νοσηλειών και των θανάτων από Covid.

Μόλις η εταιρεία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους εργαζομένους, θα ανακοινώσει μια μηνιαία μεταβατική περίοδο, ώστε να ετοιμαστούν, πρόσθεσε o Σπατάρο.

Την κίνηση της Microsoft αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...