503
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ υποδέχεται τα μέλη του Κογκρέσου και τις οικογένειές τους, για δείπνο στον Λευκό Οίκο με θέμα «Πικνίκ στο Πάρκο» | REUTERS/Carlos Barria

Η Μελάνια με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στο πικνίκ του Λευκού Οίκου

Κιάρα Σουγκανίδου Κιάρα Σουγκανίδου 23 Ιουνίου 2017, 15:54
Το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ υποδέχεται τα μέλη του Κογκρέσου και τις οικογένειές τους, για δείπνο στον Λευκό Οίκο με θέμα «Πικνίκ στο Πάρκο»
|REUTERS/Carlos Barria

Η Μελάνια με φόρεμα της Μαίρης Κατράντζου στο πικνίκ του Λευκού Οίκου

Κιάρα Σουγκανίδου Κιάρα Σουγκανίδου 23 Ιουνίου 2017, 15:54

Το φόρεμα είναι ό,τι πιο κατάλληλο θα μπορούσε να διαλέξει η Μελάνια Τραμπ για τη συγκεκριμένη περίσταση. Λευκό, με χρωματιστά καρό, για να παραπέμπει άμεσα στο αμερικανικό preppy look του Κάμελοτ αλλά και να θυμίζει χαρούμενο τραπεζομάντηλο για πικνίκ στον κήπο. Αν θέλετε τη γνώμη μου αυτό το φόρεμα είναι πολύ καλύτερο από τα ανάλογα που φορούσε η Τζάκι Κένεντι σε τέτοιες περιστάσεις. Κι όχι επειδή είναι ελληνικό. Αλλά επειδή είναι κομψό, ανάλαφρο και εκπέμπει χιούμορ.

Η Μαίρη Κατράντζου άραγε ήξερε ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επέλεξε δικό της φόρεμα ή αγοράστηκε κι αυτό μέσω ίντερνετ; Πάντως στο ηλεκτρονικό κατάστημα της σχεδιάστριας το εν λόγω μοντέλο, με την ονομασία Osmond Dress, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι σε προσφορά και κοστίζει 886 ευρώ από 1.776 ευρώ που ήταν η αρχική τιμή.

2017-06-23T005134Z_1967773407_RC1444B18000_RTRMADP_3_USA-TRUMP-CONGRESS
Το φόρεμα της Μελάνια Τραμπ είναι σχεδιασμένο από τη Μαίρη Κατράντζου και προς το παρόν πωλείται με έκπτωση στο ηλεκτρονικό κατάστημα της σχεδιάστριας (REUTERS/Carlos Barria)

Το προεδρικό πικνίκ λοιπόν, το οποίο έγινε το απόγευμα της 22ας Ιουνίου κέρδισε τις εντυπώσεις από αισθητικής απόψεως τουλάχιστον. Ολη η αμερικανική ευτυχία ήταν εκεί, απλωμένη πάνω στο γκαζόν του νοτίου τμήματος του προεδρικού κήπου, ο οποίος είχε διακοσμηθεί σε στιλ Σέντραλ Παρκ (της Νέας Υόρκης).

2017-06-23T001845Z_1942433169_RC16FC273980_RTRMADP_3_USA-TRUMP-CONGRESS
Η Μελάνια Τραμπ στο πικνίκ φιλούσε μωρά, ο Τραμπ έκανε αντρική πλακίτσα με το μπέιζμπολ και ο Σον Σπάισερ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, μοίραζε μπύρες μέσα από κούτες… (REUTERS/Carlos Barria)

Το θέμα της βραδιάς στην πρόσκληση ήταν «Πικνίκ στο Πάρκο». Θυμηθείτε το «Ξυπόλυτοι στο Πάρκο» (1967) με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Τζέιν Φόντα όταν ήταν νέοι και ωραίοι και θα έχετε σχηματίσει ένα μεγάλο μέρος της εικόνας. Μόνο που αντί γι’ αυτούς τους δύο θα έχετε τον Ντόναλντ Τραμπ με την κολλημένη φράντζα και τη Μελάνια με το παγωμένο βλέμμα.

GettyImages-699986412
Τις εντυπώσεις τελικά κέρδισε η Ιβάνκα, που έπαιζε με την κόρη της, μόνη, στον Κήπο των Ρόδων. Την κόρη τη λένε Αραμπέλα Ρόουζ… Και η μαμά φοράει λουλουδάτο φόρεμα… (Alex Wong/Getty Images/Ideal Images)

Πάντως οι Τραμπ εντυπωσίασαν με την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για τους καλεσμένους τους, που ήταν τα μέλη του Κογκρέσου με τις οικογένειές τους. Επιπλέον έδειξαν και ένα «ανθρώπινο πρόσωπο» μπροστά στις κάμερες. Ο Τραμπ έκανε πλακίτσα με το μπέιζμπολ, η Μελάνια φιλούσε τα μωρά των καλεσμένων και ο Σον Σπάισερ (εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου) μοίραζε μπύρες μέσα από κούτες.

Οσο για τους φωτογράφους, έφυγαν από ‘κει με μία εικόνα που θα μπει στο μεγάλο άλμπουμ της Πρώτης Κατοικίας των ΗΠΑ. Σε αυτήν, δεν εικονίζεται το προεδρικό ζεύγος αλλά η Ιβάνκα Τραμπ με την κόρη της Αραμπέλα Ρόουζ Κούσνερ. Βρίσκονται μόνες, μακριά από τα πλήθη, στον Κήπο των Ρόδων (μία από τις πτέρυγες του κήπου) και παίζουν. Η Ιβάνκα κρατάει την κόρη της από τα χέρια και την στριφογυρίζει με δύναμη.

Προφανώς η εικόνα είναι σκηνοθετημένη. Αλλά και τι δεν είναι απ΄όλα αυτά; Τουλάχιστον αυτή είναι μια ωραία εικόνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...