337
Η φωτογραφία της Μαντόνα που έγινε viral | Twitter

Η Μαντόνα απαντά για τα… viral οπίσθιά της

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 14:45
Η φωτογραφία της Μαντόνα που έγινε viral
|Twitter

Η Μαντόνα απαντά για τα… viral οπίσθιά της

Protagon Team Protagon Team 4 Ιανουαρίου 2019, 14:45

Κάποτε, πριν από την επέλαση των αμείλικτων social media, οι σταρ βρίσκονταν στο απυρόβλητο και κανείς δεν μπορούσε ούτε να τους φτάσει, ούτε να τους χλευάσει. Σήμερα όλα είναι πολύ διαφορετικά, καθώς οι χρήστες του Διαδικτύου έχουν πλέον το προνόμιο να σχολιάζουν τα πάντα, ακόμη και να επιτεθούν στον ίδιο τον σταρ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μία ημέρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις φωτογραφίες με τα α λα Κιμ Καρντάσιαν οπίσθια της Μαντόνα, και σχόλια του τύπου «πώς έγινε έτσι; / πολύ κρίμα να βάλει εμφυτεύματα» κτλ, κτλ, η ίδια πέρασε στην αντεπίθεση, βάζοντας τα πράγματα και τους πάντες στη θέση τους.

«Δεν χρειάζομαι την έγκριση κανενός» έγραψε στην ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αμέσως μετά, ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά».

Ολα ξεκίνησαν από την εμφάνιση της 60χρονης σταρ στο διάσημο gay μπαρ «Stonewall Inn» της Νέας Υόρκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το γεγονός ότι το όνομά της δεν συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα του ιστορικού μαγαζιού και ότι η ίδια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον 16χρονο γιο της, ήταν μία από τις μεγάλες εκπλήξεις της βραδιάς.

Εκείνο όμως που προκάλεσε θύελλα επικριτικών σχολίων στο Twitter και όχι μόνο, ήταν η εικόνα του σώματός της, όπως διαγραφόταν μέσα από το στενό μαύρο παντελόνι.

H διογκωμένη πίσω όψη της ποπ σταρ δίχασε το κοινό στα social media, με άλλους χρήστες να εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 60χρονη υπέκυψε στη μόδα της εποχής και «έπαθε…Κιμ Καρντάσιαν», και άλλους να ισχυρίζονται ότι τα φουσκωτά οπίσθιά της ήταν απλώς μαξιλαράκια που φόρεσε για να προκαλέσει ή και να διακωμωδήσει τη συγκεκριμένη μόδα.

Μία γυναίκα έφτασε μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσει την «παραμόρφωση» στο σώμα της Μαντόνα ως «το πιο θλιβερό τέλος για το 2018». Η απάντηση της ίδιας, όπως ήταν φυσικό, δεν άργησε να έρθει.

Το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2018, η σούπερ σταρ έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο ακολουθούν 12,5 εκατομμύρια άτομα: «Δεν αναζητώ απελπισμένα κανενός την έγκριση. Και έχω δικαίωμα να παρεμβαίνω ελεύθερα στο σώμα μου όπως όλοι οι άνθρωποι. Ευχαριστώ 2019! Θα είναι μια υπέροχη χρονιά!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...