443
H Αλίτσε Παβαρότι έγινε 18 ετών - και αντιμετωπίζει τη μεγάλη σκιά του πατέρα της | Getty Images/ Social media/ CreativeProtagon

Η κόρη του Παβαρότι προτιμάει τη ροκ…

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 17:14
H Αλίτσε Παβαρότι έγινε 18 ετών - και αντιμετωπίζει τη μεγάλη σκιά του πατέρα της
|Getty Images/ Social media/ CreativeProtagon

Η κόρη του Παβαρότι προτιμάει τη ροκ…

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2021, 17:14

Η ίδια υποστηρίζει πως από τον πατέρα της κληρονόμησε την αποφασιστικότητα και την ισχυρογνωμοσύνη ενώ η μητέρα της της έμαθε να πιστεύει στον εαυτό της και μην εγκαταλείπει ποτέ τα όνειρά της. «Οσον αφορά την εξωτερική εικόνα, πιστεύω πως είμαι μία ωραία σύνθεση και των δύο, αν και μάλλον μοιάζω περισσότερο στον πατέρα μου», παραδέχεται η 18χρονη Αλίτσε Παβαρότι, κόρη του Λουτσιάνο Παβαρότι.

Την περασμένη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στον κήπο της βίλας όπου έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο περίφημος ιταλός τενόρος και στη συνέχεια μετατράπηκε σε μουσείο, η τέταρτη θυγατέρα του (την απέκτησε μαζί με την Νικολέτα Μαντοβάνι, πρώην προσωπική βοηθό του και μετέπειτα δεύτερη σύζυγό του) παρουσίασε την συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του θρυλικού πατέρα της με αφορμή την 14η επέτειο του θανάτου του.

«Οι πιο συναρπαστικές στιγμές ήταν κατά την έναρξη, όταν βρέθηκα μπροστά στο κοινό, στις πρόβες υπήρχαν μόνο οι καρέκλες. Και κατά τη λήξη, όταν ανέβηκαν στη σκηνή όλοι οι καλλιτέχνες. Ηταν μια συγκινητική βραδιά. Ηθελα να τη ζήσω διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όχι μόνον παρακολουθώντας, επιθυμούσα να συμμετάσχω», αφηγήθηκε η ίδια, μιλώντας στην Corriere della Sera.

Οταν ο Λουτσιάνο Παβαρότι εγκατέλειψε τα εγκόσμια την 6η Σεπτεμβρίου του 2007 σε ηλικία 71 ετών η μικρότερη από τις κόρες του ήταν μικρό κοριτσάκι. «Οταν μας άφησε ήμουν τεσσάρων χρονών. Εχω πολύ καλές και ζωηρές αναμνήσεις και σχετίζονται με την καθημερινότητα: τυπικά οικογενειακά γεύματα ή δείπνα, πολλή στοργή από αμφότερους τους γονείς μου, να με κρατούν στην αγκαλιά τους ή να παίζουμε μαζί. Θυμάμαι και τις διακοπές μας, όταν πηγαίναμε στα Μπαρμπέιντος, τις εντυπωσιακές ακτές και τα ηλιοβασιλέματα, και πάντα, πάλι, πολλές απλές και πανέμορφες στιγμές», σημείωσε η Αλίτσε Παβαρότι.

Η οποία δεν αισθάνθηκε πότε άβολα ή αμήχανα επειδή είναι κόρη ενός θρύλου. «Για μένα ήταν ανέκαθεν μεγάλη τιμή. Δεν σκέφτηκα ποτέ να ζήσω κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητας, δεν ανησύχησα ποτέ για το τι θα μπορούσα και τι δεν θα μπορούσα να πω. Με τους φίλους μου δεν καμάρωνα, από διακριτικότητα, αλλά εάν με ρωτούσαν για αυτόν, μιλούσα ευχαρίστως», είπε.

Αύγουστος 2003, Μόντενα. Ο Λουτσιάνο Παβαρότι με τη σύζυγό του Νικολέτα Μαντοβάνι και τη νεογέννητη κόρη τους Αλίτσε (Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Τον περασμένο Ιούνιο η Αλίτσε Παβαρότι τελείωσε με άριστα το λύκειο ενώ σύντομα πρόκειται να αρχίσει να σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Μπολόνια. «Κατά βάθος νομίζω πως και αυτό το ενδιαφέρον μου πηγάζει από την ευαισθησία του πατέρα μου», είπε.

Οσον αφορά τη σχέση της με την μουσική, εννοείται πως η όπερα της αρέσει αλλά παραδέχεται πως έχει μανία με το ροκ και αυτό εξηγεί γιατί της αρέσουν ιδιαίτερα πολλά κομμάτια που ερμήνευσε ο πατέρας της με πλήθος εξίσου διάσημων καλλιτεχνών στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας Pavarotti & Friends. «Περισσότερο μου αρέσουν εκείνα με την Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν, με την Σελίν Ντιόν και με τις Spice Girls, απίστευτα κομμάτια, υπέροχα», σημείωσε η Αλίτσε Παβαρότι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...