412
Η Κέιτ Γουίνσλετ στη μίνι σειρά «Mare of Easttown» | HBO

Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν άφησε να «λεπτύνουν» την κοιλιά της σε σκηνή σεξ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2021, 16:27
Η Κέιτ Γουίνσλετ στη μίνι σειρά «Mare of Easttown»
|HBO

Η Κέιτ Γουίνσλετ δεν άφησε να «λεπτύνουν» την κοιλιά της σε σκηνή σεξ

Protagon Team Protagon Team 2 Ιουνίου 2021, 16:27

Διθυραμβικές κριτικές έχει αποσπάσει η Κέιτ Γουίνσλετ για τη συμμετοχή της στη νέα μίνι σειρά του HBO, «Mare of Easttown», όχι μόνο για την ερμηνευτική της ικανότητα, αλλά και για το ότι δεν διστάζει να δείξει το πρόσωπο και το σώμα της όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι ρετουσαρισμένα.

Οι κριτικοί γράφουν ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ερμηνείες στην πλούσια καριέρα της βρετανίδας σταρ, που έγινε διάσημη από τον «Τιτανικό». Παράλληλα τη συγχαίρουν, όπως και οι τηλεθεατές, γιατί δεν αφήνει τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά της και να την κάνουν να φαίνεται νεότερη.

Επειτα από μία σκηνή σεξ με τον συμπρωταγωνιστή της, Γκάι Πιρς, ο δημιουργός της σειράς έσπευσε να τη διαβεβαιώσει ότι η κοιλιά της «θα κοπεί» στο τελικό μοντάζ και να μην ανησυχεί. «Μην τολμήσεις», απάντησε στον Κρεγκ Ζόμπελ η ηθοποιός και η κοιλιά της έμεινε όπως είναι.

Η σκηνή του σεξ με τον Γκάι Πιρς

Η ίδια έστειλε πίσω δύο διαφημιστικές αφίσες της σειράς, επειδή της είχαν αφαιρέσει τις ρυτίδες της και ζήτησε από την παραγωγή να μην τις σβήσουν. «“Παιδιά”, τους είπα, “ξέρω ακριβώς πόσες ρυτίδες έχω στην άκρη των ματιών μου, σας παρακαλώ, βάλτε τες πίσω”».

Τα συγχαρητήρια που δέχεται για τη στάση της και η ανταμοιβή από κριτικούς και τηλεθεατές μπορεί να ξάφνιασαν τους παραγωγούς, αλλά όχι την ίδια. «Υποδύομαι μία μεσήλικη γυναίκα, που είναι και γιαγιά, με ρυτίδες, κιλά, η οποία εμφανίζεται στον φακό και κινείται όπως οι γυναίκες της ηλικίας της, όπως ταιριάζει στον χαρακτήρα της, την περιοχή της και τη δουλειά που κάνει (ντετέκτιβ σε μία μικρή αμερικανική πόλη). Θα είμαι και εγώ 46 τον Οκτώβριο. Ο κόσμος ταυτίστηκε με τον χαρακτήρα μου γιατί δεν υπάρχουν φίλτρα. Νομίζω ότι το έχουμε ανάγκη αυτό, το αποζητούσαμε (ως τηλεθεατές)», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είπα στον σύζυγό μου: “Να το κάνω; Θα είμαι εντάξει με αυτό; Παίζω μία μεσήλικη γυναίκα, που είναι και γιαγιά, που της αρέσει να κάνει σεξ με αγνώστους”. Και μου απάντησε: “Κέιτ, είναι υπέροχο, να το κάνεις”».

Η μίνι σειρά γνώρισε μεγάλη επιτυχία και οι συντελεστές σκέφτονται να τη συνεχίσουν.

Η Γουίνσλετ θυμάται πως όταν ξεκινούσε την καριέρα της, είχε αφήσει το περιοδικό GQ να τη δείξει πολύ πιο αδύνατη στο εξώφυλλό του. «Ημουν όμορφη, αλλά είχαν μικρύνει το μέγεθος των ποδιών μου κατά το ένα τρίτο».

Ομως, πλέον, αρνείται να το κάνει και έχει θέσει όρο ακόμα και στο συμβόλαιό της με την εταιρεία καλλυντικών Lancome να μη ρετουσάρουν τις φωτογραφίες της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...