322
O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με την κόρη του Ιβάνκα. Τουλάχιστον εδώ δεν την μπέρδεψε με κάποιαν άλλη | REUTERS

Η (νέα) γκάφα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter με την…άλλη Ιβάνκα

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2017, 11:51
O νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με την κόρη του Ιβάνκα. Τουλάχιστον εδώ δεν την μπέρδεψε με κάποιαν άλλη
|REUTERS

Η (νέα) γκάφα του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter με την…άλλη Ιβάνκα

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2017, 11:51

Ενας θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, χειροπράκτης από τη Μασαχουσέτη, ονόματι Λόρενς Γκούντσταϊν, έγραψε ένα θετικό σχόλιο στο Twitter για την Ιβάνκα Τραμπ. Το σχόλιο είναι το εξής: «Η Ιβάνκα Τραμπ είναι μια γυναίκα με αληθινό χαρακτήρα και class» και αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 16 Ιανουαρίου. Ο Γκούντσταϊν όμως έκανε ένα λάθος. Αντί να γράψει @IvankaTrump, που είναι ο λογαριασμός της Ιβάνκα Τραμπ, έγραψε @Ivanka που είναι ο λογαριασμός μιας ανυποψίαστης γυναίκας από το Μπράιτον της Βρετανίας, μια απλής υπαλλήλου, ονόματι Ιβάνκα Μάτζικ.

Ετσι, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, παρότι βετεράνος στον χειρισμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έπεσε στον λάκκο του λάθους… Κοινοποίησε στον δικό του λογαριασμό το σχόλιο με τη λάθος διεύθυνση, αργά τη νύχτα, συγκεκριμένα στις 4 τα ξημερώματα, και ξαφνικά η άτυχη υπάλληλος του Μπράϊτον γνωστοποιήθηκε εν αγνοία της σε 20 εκατ. ακολούθους του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter. Πολλοί από τους οποίους άρχισαν να απαντούν, να κοινοποιούν και να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας τη διεύθυνσή της.

Η ίδια η Ιβάνκα Μάτζικ δεν αντέδρασε. Ισως και να είχε απενεργοποιήσει το τηλέφωνό της. Ισως και να μην ήξερε τι να κάνει. Μπορεί να νόμιζε ότι της έκαναν φάρσα ή και να το χαιρόταν… Αγνωστο προς το παρόν.

Untitled

Τη γκάφα επισήμανε ένας δημοσιογράφος από την ιστοσελίδα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Distractify. Ο δημοσιογράφος ονομάζεται Μαρκ Πάιγκας και έγραψε στον Ντόναλντ Τραμπ και στον Γκούντσπαϊν: «Η Ιβάνκα Μάτζικ από το Μπράιτον, στην Αγγλία, είναι μια υπέροχη γυναίκα. Εχετε δίκιο. Την τσακίσατε όμως». Εδώ ισχύει αυτό που λέμε: Τι όνειρο να έβλεπε χθες η Ιβάνκα Μάτζικ!

Ο Τραμπ, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει σβήσει το tweet από τον λογαριασμό του. Το συγκεκριμένο tweet έχει κοινοποιηθεί 2.800 φορές, έχει λάβει 15.000 likes και περισσότερες από 4.600 απαντήσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα σχόλιο του νέου προέδρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλεί αίσθηση. Ομως ο ίδιος επιμένει να χειρίζεται προσωπικά τον λογαριασμό του στο twitter με τα αναμενόμενα αποτελέσματα…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...