222
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η Εύα Καϊλή ετοιμάζει αίτημα προκειμένου να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο |

Η Εύα Καϊλή «θέλει να επιστρέψει αθώα στην Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2023, 18:48
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η Εύα Καϊλή ετοιμάζει αίτημα προκειμένου να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο
|

Η Εύα Καϊλή «θέλει να επιστρέψει αθώα στην Ελλάδα»

Protagon Team Protagon Team 15 Απριλίου 2023, 18:48

Τα επόμενα βήματα της Εύας Καϊλή, αλλά και τον απώτερο στόχο της, μετά την αποφυλάκισή της στο Βέλγιο, σκιαγράφησε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Μεγάλη της αγωνία, τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος, είναι τώρα να επιστρέψει αθώα στην πατρίδα της, να ξέρουν οι ψηφοφόροι της ότι δεν τους πρόδωσε και να επανέλθει στον πολιτικό στίβο.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται η Εύα Καϊλή, μέρα με τη μέρα αποδομούνται, με βασικό και κύριο στοιχείο το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν δαχτυλικά της αποτυπώματα στις δεσμίδες χρημάτων που βρέθηκαν σπίτι της.

«Η Εύα Καϊλή έχει τεράστια αποθέματα δύναμης από το γεγονός ότι είναι αθώα. Θα δώσει μάχη μέχρι τέλους για να το αποδείξει», επέμεινε και ακολούθως αναφέρθηκε στις επόμενες κινήσεις της ευρωβουλευτού:

«Σύντομα θα ζητήσουμε να αρθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός και να βγει το βραχιολάκι καθώς δεν είναι ύποπτη φυγής ή άλλων αδικημάτων. Επίσης θα ζητήσει να ασκεί τα πολιτικά της καθήκοντα και δικαιώματα στο Ευρωκοινοβουλιο, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και να ψηφίζει κατά συνείδηση».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μετέφερε τέλος μήνυμα της κυρίας Καϊλή με αφορμή τα δημοσιεύματα που τη φέρνουν να έχει επαφές με άλλα κόμματα για τη συνέχιση της πολιτικής καριέρας.

«Μύθοι, ψέματα και προσβλητικά αυτά που γράφονται ότι μιλούσα με κάποιο άλλο κόμμα, εγώ ήμουν ταγμένη στον χώρο μου», διαβεβαιώνει μεταξύ άλλων η 44χρονη πολιτικός.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...