397
Η ελληνική ολυμπιακή αποστολή λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αναχωρήσει για το Παρίσι | ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / IntimeNews

Η ελληνική ολυμπιακή αποστολή πέταξε για Παρίσι – Το μήνυμα του σημαιοφόρου Αντετοκούνμπο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2024, 13:41
Η ελληνική ολυμπιακή αποστολή λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και αναχωρήσει για το Παρίσι
|ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / IntimeNews

Η ελληνική ολυμπιακή αποστολή πέταξε για Παρίσι – Το μήνυμα του σημαιοφόρου Αντετοκούνμπο

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2024, 13:41

Mε το σύνθημα «Πάμε Ελλάδα» γραμμένο στο σώμα του αεροσκάφους της Aegean, ένα σύγχρονο Airbus A320 neo, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για το Παρίσι η αποστολή της Ολυμπιακής Ομάδας, που θα λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του 2024.

Μια πτήση γεμάτα όνειρα και ελπίδες για τους συμμετέχοντες αλλά και με τις ευχές όλων των Ελλήνων για μια πορεία αντάξια του κόπου και των προσπαθειών που έχουν ήδη καταβάλει, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη.

Ο Μανώλης Καραλής είναι έτοιμος για μεγάλα άλματα στη Γαλλία

Από την πλευρά της Aegean, που είναι ταυτισμένη με τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες ελληνικών ομάδων, τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, ο πρόεδρος του αεροπορικού ομίλου Aegean Ευτύχης Βασιλάκης αφού ευχήθηκε καλή τύχη στους έλληνες αθλητές, υπογράμμισε ότι «η σημερινή πτήση της Aegean είναι μια ιδιαίτερη πτήση με τα παιδιά για το Παρίσι και είναι τιμή που μπορούμε και τους στηρίζουμε».

Χαμόγελα και καλή διάθεση πριν την αναχώρηση της αποστολής

Παράλληλα απευθυνόμενος στα μέλη της αποστολής ευχήθηκε να απολαύσουν αυτήν την μοναδική ευκαιρία που, όπως είπε, με τη δική τους προσπάθεια κατάφεραν και να μας θυμίσουν ότι η προσπάθεια, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά, μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα αλλά κυρίως κάνουν μοναδική τη διαδρομή για κάθε αθλητή, όπως εξήγησε. «Καλή τύχη εύχομαι και να πάρουμε ένα κομμάτι από τη δική τους μαγεία», πρόσθεσε ο κ. Βασιλάκης.

Τέλος να σημειωθεί, ότι πρόκειται για την τελευταία αποστολή ελλήνων αθλητών στη Γαλλία, αφού η παρούσα θα ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα μέλη, που ήδη βρίσκονται στο Παρίσι.

«Απλώς ένα παιδί από τα Σεπόλια»

Κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής είναι φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ηγείται της εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία βρίσκεται από την Τρίτη στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Λίγες μόνο ώρες από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής από κοινού με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, έστειλε το δικό του μήνυμα που δείχνει τον χαρακτήρα του.

«Απλώς ένα παιδί από τα Σεπόλια» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης σε ανάρτησή του στο X.]

Σημειώνεται ότι η εθνική μας ομάδα μπάσκετ θα αγωνιστεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα άλλα παιδιά σε ένα δύσκολο όμιλο στο Παρίσι, κόντρα σε Καναδά, Ισπανία και Αυστραλία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...