506
Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη | ΙΝΤΙΜΕnews

Η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά: Πρωτοφανής βαρβαρότητα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 15:40
Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά: Πρωτοφανής βαρβαρότητα

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2021, 15:40

Για ειδεχθές έγκλημα, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος, σε δήλωσή του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν –μητέρας ενός μωρού 11 μηνών– στα Γλυκά Νερά από κουκουλουφόρους εισβολείς στο σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της.

«Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Ηδη, ενημέρωσε, ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.:

Η δολοφονία της 20χρονης μητέρας είναι ένα ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα. Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας.

Ο σύζυγος κατάφερε και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες ανταποκριθήκαν άμεσα. Από την πρώτη στιγμή παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη και ιατρική παρακολούθηση προς τα μέλη της οικογένειας.

Η κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε άμεση. Ειδική ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση και να οδηγήσει τους δράστες στη Δικαιοσύνη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας τόσο στους οικείους όσο και στην οικογένεια της κοπέλας.

Συγκλονισμένος δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κάνοντας επίσης λόγο για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Ελληνική Αστυνομία θα φθάσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, τη διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛ.ΑΣ. να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας», ανέφερε ο υπουργός στο περιθώριο της τοποθέτησής του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Σοκ και θλίψη στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο, όπου έζησε και μεγάλωσε με τους γονείς της η Καρολάιν, η είδηση για το φρικιαστικό τέλος της 20χρονης μητέρας συγκλόνισε όσους τη γνώριζαν.

Στο νησί της Αλοννήσου άλλωστε γνώρισε και τον σύζυγό της, Χαραλάμπο, καθώς η μητέρα του ήταν καθηγήτρια στο σχολείο του νησιού για πολλά χρόνια.

«Έχουμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ διότι το παιδί αυτό το ξέρουμε όλοι από μικρή ηλικία. Ένα υπέροχο πλάσμα το οποίο μεγάλωσε εδώ στις γειτονιές μας, στα μέρη τα δικά μας. Άσχετα από την ξένη καταγωγή του, ήταν σαν ελληνόπουλο κανένας δεν το ξεχώριζε. Οι γονείς του είναι ξένοι και είχαν έρθει εδώ από τότε που η Καρολίνα πήγαινε στις τάξεις του δημοτικού. Ο μπαμπάς της είχε έρθει πρώτα και του άρεσε πάρα πολύ εδώ η ζωή. Έχουν αγοράσει δικό τους σπίτι, μένουν εδώ στη χώρα. Οι γονείς εδώ ζουν. Η Καρολίνα είναι σαν ντόπιο παιδί έκανε προσκοπισμό, αθλητισμό, ένα γλυκό κορίτσι, δυο μέτρα μια κούκλα. Με τον άνδρα της εδώ είχαν γνωριστεί από παιδιά. Η μητέρα του ήταν καθηγήτρια στην Αλόννησο εδώ για πολλά χρόνια και μάλιστα και εκείνος ολοκλήρωσε εδώ πολλές τάξεις του σχολείου», περιγράφουν κάτοικοι του νησιού.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...