176
. | Facebook

Η δραματική εγκατάλειψη ενός ιστιοπλοϊκού στο Κυπαρίσσι Λακωνίας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2018, 15:00
.
|Facebook

Η δραματική εγκατάλειψη ενός ιστιοπλοϊκού στο Κυπαρίσσι Λακωνίας [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2018, 15:00

Ένα ιστιοπλοϊκό κλυδωνίζεται στα κύματα πολύ κοντά σε βραχώδη ακτή. Τα κύματα το σπρώχνουν μάλιστα όλο και πιο κοντά στα βράχια.

Μέσα από το σκάφος, που παραδέρνει από τη μανία του «Ζορμπά», βγαίνουν οι ιστιοπλόοι και αγωνίζονται με μια φουσκωτή βάρκα να βγουν στη στεριά όπου τους περιμένουν άνθρωποι για να τους διασώσουν. Δύο ιστιοπλόοι έχουν πέσει μέσα στο νερό και κολυμπούν για να φτάσουν σε ασφαλές σημείο, ενώ δύο παραμένουν πάνω στο σκάφος που «γλύφει» τα βράχια.

Κυπαρίσσι Λακωνίας τώρα

Geplaatst door Panagiotis Poulakis op Zaterdag 29 september 2018

Αυτή τη δραματική στιγμή που εκτυλίχθηκε στο Κυπαρίσσι Λακωνίας κατέγραψε ο Παναγιώτης Πουλάκης ο οποίος και ανέβασε το βίντεο στο Facebook. Το σημείο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του κόλπου, ακριβώς κάτω από έναν δημοφιλή ξενώνα της περιοχής. Μάλιστα στο βίντεο διακρίνονται άνθρωποι από τον ξενώνα να σπεύδουν στον μικροσκοπικό όρμο για να βοηθήσουν. Ακριβώς δίπλα στον όρμο υπάρχει προβλήτα όπου δένουν σκάφη, όμως η δύναμη των κυμάτων προφανώς εμπόδισε το ιστιοπλοϊκό να προσεγγίσει και το έστειλε προς τα βράχια.

Είναι άλλο ένα από τα προβλήματα που έφερε ο μεσογειακός κυκλώνας, χωρίς ευτυχώς να πάρει άσχημη τροπή για όσους έζησαν την περιπέτεια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...