169
| Αννα Διαμαντοπούλου/Facebook

Η Αννα Διαμαντοπούλου μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Προοδευτικών Σπουδών

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2024, 10:04
|Αννα Διαμαντοπούλου/Facebook

Η Αννα Διαμαντοπούλου μέλος του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Προοδευτικών Σπουδών

Protagon Team Protagon Team 25 Ιουνίου 2024, 10:04

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Ευρωπαϊκό Ιδρυμα Προοδευτικών Σπουδών (Foundation for European Progressive Studies- FEPS) είναι από τις 20 Ιουνίου η Αννα Διαμαντοπούλου.

Όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσω κοινωνικών δικτύων, εξελέγη ομόφωνα ύστερα από πρόταση της προέδρου και του γενικού διευθυντή του Ιδρύματος.

«Η συμμετοχή μου στο Συμβούλιο αυτήν την περίοδο, την γεμάτη προκλήσεις για ανατροπές και νέες πολιτικές στην Ευρώπη, είναι ένα ακόμα νέο στοίχημα», ανέφερε η πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο FEPS συμμετέχουν 77 Ινστιτούτα , Ιδρύματα και Think Tanks από όλη την Ευρώπη. Το Ιδρυμα υποστηρίζει την καινοτόμο έρευνα, πραγματοποιεί πολιτικές αναλύσεις και διατυπώνει προτάσεις, ενώ παράλληλα οργανώνει εκπαιδεύσεις για νέους και δημόσιες συζητήσεις ώστε να εμπνεύσει και να υποστηρίξει τις προοδευτικές, δημοκρατικές, σοσιαλιστικές και σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές στην Ευρώπη.

Το ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη είναι πλήρες και ενεργό Μέλος του FEPS από το 2015 και έχει συμμετάσχει σε σημαντικά διακρατικά προγράμματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...