168
Ο Ολγα Γεροβασίλη σε παλαιότερη φωτογραφία από δηλώσεις της έξω από τον Αρειο Πάγο | INTIMEnews

H Γεροβασίλη καταγγέλλει «γενικευμένη επίθεση» χάκερ – «Μου πήραν λεφτά από τους λογαριασμούς μου»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 14:23
Ο Ολγα Γεροβασίλη σε παλαιότερη φωτογραφία από δηλώσεις της έξω από τον Αρειο Πάγο
|INTIMEnews

H Γεροβασίλη καταγγέλλει «γενικευμένη επίθεση» χάκερ – «Μου πήραν λεφτά από τους λογαριασμούς μου»

Protagon Team Protagon Team 24 Νοεμβρίου 2022, 14:23

Στόχος «γενικευμένης ηλεκτρονικής επίθεσης» από χάκερ καταγγέλλει ότι έπεσε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Ολγα Γεροβασίλη, ισχυριζόμενη ότι άγνωστοι κατάφεραν να αφαιρέσουν ποσά, αδιευκρίνιστου ύψους, από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Δεν αποφεύγει μάλιστα να συνδέσει εμμέσως πλην σαφώς (και ατυχώς) το συγκεκριμένο χάκινγκ με το περιβόητο… Predator.

Στο στόχαστρο των χάκερ βρέθηκαν, κατά δήλωσή της, και οι λογαριασμοί που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Γεροβασίλη έσπευσε να συνδέσει την εν λόγω επίθεση με την υπόθεση των παρακολουθήσεων για την οποία έχει ήδη κινηθεί νομικά, αναφέροντας στη σχετική δήλωσή της:

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες».

«Ηδη -προσθέτει η πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη- έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς, αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...