359
|

H Mίνα Αρναούτη σοκάρει: Ελεγα στον Παντελίδη να μην τρέχει – δεν με άκουγε

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:40

H Mίνα Αρναούτη σοκάρει: Ελεγα στον Παντελίδη να μην τρέχει – δεν με άκουγε

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2018, 14:40

Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Οκτωβρίου του 2016 και το τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, προχώρησε η Μίνα Αρναούτη, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Η νεαρή τραυματίστηκε πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει σε καταστολή και να χρειαστεί πολύμηνη θεραπεία ενώ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε 13 χειρουργεία.

Μετά το τροχαίο είχε συντριπτικά κατάγματα, σπασμένα κόκαλα στον θώρακα και τα άκρα ενώ κομμάτια από τα οστά της είχαν διαλυθεί πλήρως και έλειπαν από το σώμα της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το επίμαχο βράδυ, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι αυτή και η Φρόσω Κυριάκου συναντήθηκαν με τον Παντελίδη και ο τραγουδιστής πρότεινε να πάνε σε φιλικό σπίτι για να παίξουν χαρτιά. «Πίστευα ότι θα είναι ένα σπίτι που θα μαζευόμασταν και όχι χώρος διαμορφωμένος ειδικά για αυτόν το σκοπό. Χρειαζόσουν τουλάχιστον 5000 ευρώ για να μπεις στο παιχνίδι κι έτσι εμείς απλώς περιμέναμε πότε ο Παντελής θα τελειώσει για να φύγουμε» είπε.

Στην συνέχεια, η κοπέλα αναφέρθηκε στα όσα θυμάται ότι προηγήθηκαν το τρακάρισμα: «Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα, σε δευτερόλεπτα τρακάραμε. Ο Παντελής αύξησε ξαφνικά ταχύτητα. Παρότι του έλεγα να μην τρέχει, δεν με άκουγε. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυξάνει ταχύτητα, μετακινήθηκα από το κέντρο των πίσω καθισμάτων, που καθόμουν, στα δεξιά πίσω από το συνοδηγό και έβαλα ζώνη».

Η Μίνα Αρναούτη συνέχισε: «Καταλάβαινα ότι πάμε για τον τοίχο, έχω υπάρξει ξανά θύμα τροχαίου στο παρελθόν και στιγμές πριν την σύγκρουση προσπάθησα να σκεφτώ σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου να πάω για να χτυπήσω λιγότερο.

» Θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, άκουγα εκκωφαντικούς θορύβους από τις λαμαρίνες και τα χαλίκια που έμπαιναν στο αυτοκίνητο. Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από τα λεπτά μετά το τροχαίο. Η Φρόσω μου είπε ότι καλούσα σε βοήθεια και φώναζα τον Παντελή, αμυδρά θυμάμαι ότι πίστευα πως έχει λιποθυμήσει».

Η Μίνα ανέφερε ότι το τζιπ διαπέρασαν πέντε λαμαρίνες. Η μία σκότωσε τον Παντελή Παντελίδη κι άλλη της τρύπησε τον ώμο και τον πνεύμονα. «Δεν πρόσεξα αν φορούσε ζώνη» σημείωσε. Τέλος είπε: «Σιγά-σιγά μου έρχονται κάποιες εικόνες από εκείνες τις στιγμές, θυμάμαι ότι είδα τον Παντελή πεσμένο αλλά δεν μπορώ να περιγράψω σε ποια θέση ήταν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...