165
Η Ιβάνκα τόνισε ότι είναι και διακριτική | REUTERS/Joshua Roberts

H Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον μπαμπά-και του το λέει

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 18:28
Η Ιβάνκα τόνισε ότι είναι και διακριτική
|REUTERS/Joshua Roberts

H Ιβάνκα Τραμπ δεν συμφωνεί πάντα με τον μπαμπά-και του το λέει

Protagon Team Protagon Team 5 Απριλίου 2017, 18:28

Δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της και δεν διστάζει να του το πει, δήλωσε η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ – η οποία έχει αναλάβει επισήμως καθήκοντα στενού συμβούλου του επικεφαλής του αμερικανικού κράτους.

«Λέω συχνά τη γνώμη μου και ο πατέρας μου συμφωνεί με εμένα σε τόσα πολλά θέματα. Ομως, όταν αυτό δεν συμβαίνει, εκείνος γνωρίζει ποια είναι η άποψή μου», επισήμανε η Ιβάνκα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

«Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι να ακουστεί η φωνή σου», τόνισε. «Επομένως, όταν δεν συμφωνώ με τον πατέρα μου, εκείνος το γνωρίζει και εγώ του μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια. Και όταν συμφωνώ μαζί του, τον υποστηρίζω πλήρως, στηρίζω το πρόγραμμά του και ελπίζω ότι αποτελώ ατού για εκείνον και τον επηρεάζω θετικά», πρόσθεσε.

Η ίδια τόνισε πως δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να δημοσιοποιήσει τα θέματα στα οποία έχουν διαφωνίες και υπογράμμισε ότι λόγω της διακριτικότητάς της ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει την επιρροή που ασκεί στον πατέρα της.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...