279
Η πολυβραβευμένη σολίστ Αννα Φεντορόβα | .

H Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 16:04
Η πολυβραβευμένη σολίστ Αννα Φεντορόβα
|.

H Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής

Protagon Team Protagon Team 22 Νοεμβρίου 2021, 16:04

Μετά τις ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλιακές της εξορμήσεις στο εξωτερικό, η Ελληνική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων (ΕΛΣΟΝ), επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ., πάντα υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου και καλλιτεχνικού της διευθυντή Διονύση Γραμμένου, για μια γοητευτική βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε έργα μεγάλων ώσων συνθετών. Με σολίστ την πολυβραβευμένη Anna Fedorova [Άννα Φεντορόβα], ένα από τα πιο λαμπρά νέα αστέρια του διεθνούς πιανιστικού στερεώματος, το νεανικό σύνολο in residence του Μεγάρου θα παρουσιάσει στο κοινό το αριστουργηματικό Πρώτο κοντσέρτο για πιάνο σε σι ύφεση ελάσσονα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky [Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι].

Η ΕΛΣΟΝ θα ερμηνεύσει επίσης δύο κοσμαγάπητες ρωσικές συνθέσεις: τη γεμάτη λάμψη Εισαγωγή από την όπερα Ρουσλάνος και Λιουντμίλα του Mikhail Glinka [Μιχαήλ Γκλίνκα] και την περίφημη συμφωνική σουίτα Σεχραζάτ του Nikolai Rimsky-Korsakov [Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφ]. Στα σολιστικά μέρη για βιολί, ο Γιώργος Μπάνος.

Εκπαιδευτικά προγράμματα άμεσα συνδεδεμένα με τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό Mentoring Workshops για εφήβους

Η νέα σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων Mentoring Workshops (εργαστήρια ενδυνάμωσης και προσανατολισμού) του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών απευθύνεται σε εφήβους με πάθος για τη μουσική ή τον χορό που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την τέχνη.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τις 12:30 έως τις 14:00 διοργανώνεται η συνάντηση «Οι νέοι μουσικοί της ΕΛΣΟΝ μιλάνε στους μουσικούς του αύριο», στην οποία συμμετέχει ο Διονύσης Γραμμένος, μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Ελληνικής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας (ηλεκτρονική κράτηση).

Τιμές εισιτηρίων
6 € ● (φοιτητές, νέοι έως 25 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι) ● 8 € ● 12 € ● 15 € ● 22 € ● 25 €

Διάρκεια
90 λεπτά (με διάλειμμα)

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

Μέτρα πρόληψης κατά της μετάδοσης του Covid-19

Eισιτήρια
210 72 82 333, megaron.gr
και σε όλα τα καταστήματα

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...