400
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα αστυνομικός δεν βγήκε καν από το φυλάκιο του Α.Τ. παρά τις φωνές του θύματος | INTIMEnews

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Ξεσπά ο πατέρας 28χρονης: «Θα μας αναγκάσετε να μπούμε κι εμείς φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2024, 14:22
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η γυναίκα αστυνομικός δεν βγήκε καν από το φυλάκιο του Α.Τ. παρά τις φωνές του θύματος
|INTIMEnews

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους – Ξεσπά ο πατέρας 28χρονης: «Θα μας αναγκάσετε να μπούμε κι εμείς φυλακή»

Protagon Team Protagon Team 2 Απριλίου 2024, 14:22

Για φόνο εκ προμελέτης μιλά ο πατέρας της 28χρονης που σφαγιάστηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της  έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, ζητώντας στο ξέσπασμά του για τον χαμό της κόρης του, την επαναφορά της θανατικής ποινής.

«Αυτός θα την σκότωνε ούτως ή άλλως, θα σας τα πω εγώ. Θα την παρακολουθούσε και όταν πήγαινε στο σπίτι της. Θα ερχόταν και θα τη σκότωνε. Το είχε κανονισμένο, σχεδιασμένο. Είναι φόνος εκ προ μελέτης», τόνισε σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο  πατέρας της 28χρονης. «Τώρα χωρίσανε, έχουν δύο μήνες που χώρισαν. Σίγουρα την παρακολουθούσε», ήταν η εκτίμησή του για την εμμονή που είχε ο δράστης με το θύμα.

Ο πατέρας της δολοφονηθείσας ζήτησε «να καθαρίσει ο τόπος» με επαναφορά της θανατικής ποινής:

«Να φέρετε την θανατική ποινή. Κάντε τα ρεπορτάζ σας και φέρτε τη θανατική ποινή σε αυτά τα αποβράσματα. Σε αυτά τα καθίκια. Δεν τα φέρνετε εσείς και θα μας αναγκάσετε εμάς τους πατεράδες, για να μπούμε και εμείς φυλακή», ανέφερε χαρακτηριστικά, και κατέληξε λέγοντας για τον χαμό του παιδιού του :

«Θα πρέπει να γίνει το κακό; Βγείτε να βοηθήσετε, ρε παιδιά. Κατόπιν εορτής, που έχει πεθάνει ένα κοριτσάκι, ένας άγγελος; Φέρτε την πίσω, μπορείτε;»

Παρά τις φωνές της, κανείς δεν αντέδρασε

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα στο protothema.gr για την άγρια δολοφονία της 28χρονης έξω από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων.

Κατά δήλωσή του, είδε τον δράστη σε κατάσταση αμοκ να κυνηγά με ένα μαχαίρι την κοπέλα:

«Κατέβαινα από το λεωφορείο την ώρα που σχόλαγα. Και ακούσαμε τη γυναίκα να φωνάζει “δέχομαι απειλές για τη ζωή μου”. Και πάει και τρέχει με το μηχανάκι και την καρφώνει στην πλάτη. Απανωτές μαχαιριές», περιέγραψε για τη φονική επίθεση του 39χρονου στην πρώην σύντροφό του το βράδυ της Δευτέρας.

«Την κυνηγούσε 100 μέτρα… Η αστυνομικός δεν βγήκε από το φυλάκιο», υποστήριξε ο αυτόπτης μάρτυρας, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι η 28χρονη φώναζε για βοήθεια, κανείς δεν αντέδρασε, κανείς δεν έτρεξε να τη σώσει.

«Η κοπέλα φώναζε ότι δέχεται απειλές. “Με κυνηγάει να με σκοτώσει”. Ήταν με έναν φίλο της. Δεν τον είδα, είδα τον άλλον με το μηχανάκι που κρατούσε μαχαίρι και φώναζε “θα σε σκοτώσω”», κατέληξε στις δηλώσεις του ο αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

«Εκεί που περπατούσαμε πετάχτηκε με άλμα πάνω της και άρχισε να την μαχαιρώνει. Εγώ αιφνιδιάστηκα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Δεν τον είχα αντιληφθεί» φέρεται να δικαιολογήθηκε από την πλευρά του το άτομο που συνόδευε την 28χρονη στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...