332
Φωτογραφία Αρχείου | IntimeNews

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2024, 10:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/07/2024 13:51
Φωτογραφία Αρχείου
|IntimeNews

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Protagon Team Protagon Team 13 Ιουλίου 2024, 10:30
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 13/07/2024 13:51

Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αμφιλοχία.

Ενας 42χρονος άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει γυναίκα του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Την στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητο της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον “ουρανό” του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν την γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Αμφιλοχίας. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά.

Του είχε κάνει μήνυση 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο μέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του.

Η ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο.

Στις 12 του περασμένου Μάϊου, ο δράστης και αυτόχειρας είχε συλληφθεί κατόπιν μηνύσεως της εν διαστάσει συζύγου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες.

Τότε, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο όπου είχε αθωωθεί. Τότε είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος της 36χρονης και ο 43χρονος και είχε αθωωθεί και εκείνη.

Παρούσα στο έγκλημα η 13χρονη κόρη του ζευγαριού

Οργή προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα γύρω από την γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το 13χρονο κοριτσάκι του πρώην ζευγαριού βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα της δολοφονίας, ενώ φαίνεται πως ο 42χρονος την κρατούσε όμηρο.

Συγκεκριμένα, ο δράστης του εγκλήματος φαίνεται πως είχε κρατήσει όμηρο την 13χρονη και ζητούσε από τη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι από τη δουλειά της, απειλώντας την πως αν δεν το έκανε θα σκοτώσει το παιδί.

Έπειτα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα έφτασε κάτω από το σπίτι όπου πάρκαρε το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια ο δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, βρέθηκε στον δρόμο και πυροβόλησε με την καραμπίνα την γυναίκα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...