224
Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για τη νέα «γυναικοκτονία» | imerazante.gr

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 49χρονος

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2022, 20:24
Από νωρίς το πρωί έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για τη νέα «γυναικοκτονία»
|imerazante.gr

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 49χρονος

Protagon Team Protagon Team 2 Αυγούστου 2022, 20:24

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου οδηγήθηκε την Τρίτη ο δράστης της δολοφονίας της 41χρονης μητέρας που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και έδωσε στον 49χρονο προθεσμία να απολογηθεί μέχρι την Παρασκευή, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο 49χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία εισαγγελέα και ανακριτή από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ζακύνθου, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Κι αυτό διότι από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί πολίτες, μεταξύ αυτών αρκετές γυναίκες, οι οποίες κρατούσαν πλακάτ για τη νέα «γυναικοκτονία».

Κατά την ίδια πηγή, ανάμεσα στον κόσμο βρισκόταν και ο 19χρονος γιός του θύματος, ο οποίος περίμενε να δει από κοντά τον πατέρα του, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε. Οταν έμαθε ότι ήταν μέσα στο κτίριο προσπάθησε να τον προσεγγίσει.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αστυνομικές πηγές τη Δευτέρα, το Χαμόγελο του Παιδιού αναμένεται να αναλάβει τα άλλα δύο παιδιά της 41χρονης, τα οποία είναι ανήλικα. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά το έγκλημα που συγκλόνισε την κοινωνία του νησιού, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

Η δολοφονηθείσα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Πηγή φωτογραφίας: imerazante.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...