225
«Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να πάτε να με ψηφίσετε», είπε σε όσους μαζεύτηκαν να τον ακούσουν στα Γιάννενα, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ | twitter.com/skasselakis

«Γουστάρω»: Ο Στέφανος Κασσελάκης υπόσχεται «ξεδόντιασμα» δημοσιογράφων και δικαστικών από Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 10:12
«Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να πάτε να με ψηφίσετε», είπε σε όσους μαζεύτηκαν να τον ακούσουν στα Γιάννενα, ο υποψήφιος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ
|twitter.com/skasselakis

«Γουστάρω»: Ο Στέφανος Κασσελάκης υπόσχεται «ξεδόντιασμα» δημοσιογράφων και δικαστικών από Κυριακή

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2023, 10:12

Στην τελική ευθεία για τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει τις περιοδείες και τις ομιλίες του και μετά  τη Μακρόνησο και το σκετς με τον ναύαρχο Αποστολάκη που πυροδότησε νέο γύρο (ιδεολογικών και… χωροταξικών) αντιπαραθέσεων, με επίδειξη πιστοποιητικών αριστεροφροσύνης, πηγε στα Γιάννενα για να μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος.

Εκεί, σε στυλ και φρασεολογία του «αψύ Σφακιανού» Παύλου Πολάκη -που έσπευσε ξανά να τον υπερασπιστεί  και να απαντήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο που τόλμησε να ζητήσει συγγνώμη «εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ» για το επικοινωνιακό σόου στη Μακρόνησο- ο  Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στους συγκεντρωμένους ότι «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους… Ατάκα γνώριμη από παλαιότερα ξεσπάσματα (τύπου «μόνος μου και όλοι σας») του κ. Πολάκη.

«Τέλος οι επιδοτήσεις στα κανάλια, οι ασυλίες των βουλευτών το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών, οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία», αναφώνησε ο υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα – σύνθημα που συνοδεύτηκε με την υπόσχεση ότι «αυτό ξεκινάει από την Κυριακή».

Στη συνέχεια δίνει το μικρόφωνο σε μία από τις παριστάμενες στη συγκέντρωση που του λέει: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

Με τον διεκδικητή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να μην χάνει την ευκαιρία και την «πάρε-βάλε πάσα» και «πουλώντας» επαναστατικότητα, να απαντά:

«Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή»!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...