250
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης | INTIMEnews/ φωτ. αρχείου

Γκαγκάτσης για τον 23χρονο συλληφθέντα: «Κοινός εγκληματίας, δολοφόνος, δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ζώο»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 16:53
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης
|INTIMEnews/ φωτ. αρχείου

Γκαγκάτσης για τον 23χρονο συλληφθέντα: «Κοινός εγκληματίας, δολοφόνος, δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ζώο»

Protagon Team Protagon Team 4 Φεβρουαρίου 2022, 16:53

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων ΠΑΟΚ, Αρη και Ηρακλή στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, να αποκαλεί στις δηλώσεις του κοινό εγκληματία τον 23χρονο συλληφθέντα για την άγρια δολοφονία του 19χρονου φίλου του Αρη, Αλκη Καμπανού, και να ανακοινώνει συμφωνία για φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ – Αρη  (σ.σ. όπως είχε ζητήσει και ο πατέρας του 19χρονου την ημέρα της κηδείας του παιδιού του).

«Είναι ένα κοινός εγκληματίας, ένας δολοφόνος, δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ζώο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

«Εγινε μια παρόμοια σύσκεψη και πριν έναν χρόνο –υπενθύμισε– και ειπώθηκε μεταξύ των ΠΑΕ να υπάρχει ηρεμία, η οποία και υπάρχει. Εξηγήσαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, απλά υπό την ομπρέλα του οπαδικού κινήματος βρίσκουν και κάνουν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές που φτάνουν στις δολοφονίες ανθρώπων».

Πλέον, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «είναι ώρα να μιλήσει η Δικαιοσύνη για τον δολοφόνο και τους συνεργούς του. Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας ό,τι είναι δυνατό για να εξομαλυνθεί η κατάσταση. Δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε κάτι για περιστατικά που γίνονται στους δρόμους από αυτούς τους εγκληματίες».

«Ζήτω συγγνώμη ως αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ για το παιδί, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του», κατέληξε στη δήλωσή του ο κ. Γκαγκάτσης και ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον διοικητικό ηγέτη του Αρη, Θεόδωρο Καρυπίδη, για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων της Θεσσαλονίκης ώστε να πέσουν οι τόνοι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...