179
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σε πρόσφατη διάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτογραφία αρχείου) | Intime

Πότε θα επιστρέψει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση;

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 16 Σεπτεμβρίου 2021, 15:36
Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας σε πρόσφατη διάσκεψη με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (φωτογραφία αρχείου)
|Intime

Πότε θα επιστρέψει ο Τσιόδρας στην ενημέρωση;

Γιάννης Δεβετζόγλου Γιάννης Δεβετζόγλου 16 Σεπτεμβρίου 2021, 15:36

Ανοιχτή παραμένει πάντα η πόρτα του υπουργείου Υγείας στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, ώστε να επιστρέψει στην τακτική ενημέρωση για την πανδημία στη χώρα μας, που πραγματοποιείται πλέον κάθε Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην πρώτη συνάντηση που είχε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα με τους διαπιστευμένους συντάκτες Υγείας, ο κ. Τσιόδρας θα επιστρέψει στην ενημέρωση όποτε το αποφασίσει ο ίδιος.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον κ. Τσιόδρα. Η απόφαση να αποχωρήσει ήταν δική του. Μόνο εάν το αποφασίσει ο ίδιος θα ξαναέρθει στην ενημέρωση. Προς το παρόν, δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να επιστρέψει», ξεκαθάρισε η κυρία Γκάγκα.

Προσλήψεις

Στο ίδιο πλαίσιο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ανέφερε ότι οι συμβάσεις των επικουρικών γιατρών για τις θέσεις που προκηρύχθηκαν λόγω της αποχώρησης όσων δεν επιθυμούσαν να εμβολιαστούν, θα επεκταθούν και πέραν του τριμήνου.

«Ηδη έχουν προκηρυχθεί περισσότερες από 500 θέσεις γιατρών. Προκηρύσσονται 4.000 θέσεις νοσηλευτών, ενώ παράλληλα κρατάμε τους επικουρικούς που λήγουν τώρα οι συμβάσεις τους, για ακόμη ένα εξάμηνο. Ολες οι θέσεις είναι πολύτιμες στο σύστημα Υγείας. Η πολιτεία πρέπει να είναι βέβαιη ότι δεν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή κανενός», τόνισε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...