344
Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Ελον Μασκ μίλησε για το μάθημα που πήρε από τον σάλο που προκάλεσε η πρώτη | REUTERS /GONZALO FUENTES

Μασκ «ξαναχτυπά» μετά τη νέα απόπειρα κατά Τραμπ: «Γιατί κανείς δεν προσπαθεί καν να σκοτώσει Μπάιντεν-Κάμαλα;»

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2024, 11:21
Σε δεύτερη ανάρτησή του ο Ελον Μασκ μίλησε για το μάθημα που πήρε από τον σάλο που προκάλεσε η πρώτη
|REUTERS /GONZALO FUENTES

Μασκ «ξαναχτυπά» μετά τη νέα απόπειρα κατά Τραμπ: «Γιατί κανείς δεν προσπαθεί καν να σκοτώσει Μπάιντεν-Κάμαλα;»

Protagon Team Protagon Team 16 Σεπτεμβρίου 2024, 11:21

Πρώτα πήγε να κάνει (μαύρο) χιούμορ –κατά άλλους να «πουλήσει πνεύμα»– με αφορμή τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας  του Ντόναλντ Τραμπ και μετά «κατέβασε» άρον άρον την ανάρτησή του προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο λόγος για τον πυκνώς δημοσιολογούντα Ελον Μασκ που ερεθισμένος από τη νέα ένοπλη επίθεση κατά του υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ, διερωτήθηκε γιατί δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τον νυν πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και την υποψήφια διάδοχό του, αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις.

«Γιατί θέλουν να σκοτώσουν τον Ντόναλντ Τραμπ;» ήταν το ερώτημα χρήστη του Χ, στο οποίο ο μεγιστάνας (και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας) έσπευσε να συμπληρώσει γράφοντας: «Και κανείς δεν προσπαθεί καν να σκοτώσει τον Μπάιντεν ή την Κάμαλα». Και δίπλα, για να δώσει και τον τόνο της παρατήρησής του, έβαλε και το emoji της σκεπτικής φατσούλας (δείτε κάτω την ανάρτηση).

musk_deleted

Υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκάλεσε η ανάρτησή του –με κάποιους να τον κατηγορούν μέχρι και για υποκίνηση βίας σε βάρος του προέδρου και της αντιπροέδρου των ΗΠΑ– ο Μασκ τελικά την απέσυρε, διαγράφοντάς τη, για να επανέλθει με δύο άλλες όπου προσπάθησε να δικαιολογήσει πρώτα τον εαυτό του και κατά δεύτερον το πνεύμα της αρχικής.

«Λοιπόν, ένα μάθημα που έμαθα είναι ότι επειδή απλώς λες κάτι σε μια ομάδα και γελάνε, δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι και ξεκαρδιστικό ως ανάρτηση στο Χ», ανέφερε στο πρώτο κομμάτι της μίνι απολογίας του και πρόσθεσε για το «μαύρο χιούμορ» που προσπάθησε να κάνει με αφορμή τη νέα απόπειρα κατά Τραμπ:

«Οπως αποδείχθηκε, τα αστεία είναι ΠΟΛΥ λιγότερο αστεία, όταν ο κόσμος δεν ξέρει το πλαίσιο (στο οποίο γίνονται) και διατυπώνονται  σε απλό κείμενο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...