292
Προς το παρόν την περιοχή μπορούν να τη δουν μόνο από ψηλά | Facebook

Γιατί εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να κάνουν έφοδο στην Περιοχή 51;

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2019, 13:31
Προς το παρόν την περιοχή μπορούν να τη δουν μόνο από ψηλά
|Facebook

Γιατί εκατομμύρια άνθρωποι θέλουν να κάνουν έφοδο στην Περιοχή 51;

Protagon Team Protagon Team 22 Ιουλίου 2019, 13:31

Το πλήθος, σαν αυτό που κατέλαβε τα Χειμερινά Ανάκτορα του Τσάρου ή τη Βαστίλη, πολλοί το φοβήθηκαν.

Θα πρέπει όμως ο αμερικανικός στρατός να φοβάται το πλήθος που λέει ότι θα μπει στην απόρρητη Περιοχή 51; Είναι εκεί όπου οι αστικοί θρύλοι λένε ότι ο αμερικανικός στρατός κρύβει ιπτάμενους δίσκους ακόμη και εξωγήινους.

Δεν πρόκειται εξάλλου για μικρό διαχειρίσιμο πλήθος, αλλά για 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους που είναι έτοιμοι να καταλάβουν εξ εφόδου την Περιοχή τα ξημερώματα της 20ής Σεπτεμβρίου. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν.

Η ιδέα για αυτή την ιδιότυπη πρωτοβουλία ανήκει σε χρήστες του Facebook που κατάφεραν να την κάνουν βάιραλ σε ελάχιστες ημέρες, γράφει ο Guardian.

Αν υπάρχει μια λεπτομέρεια που μάλλον θα πρέπει να καθησυχάζει τον αμερικανικό στρατό είναι ακριβώς το ότι οι δηλώσεις «συμμετοχής» γίνονται μέσω Facebook. Γνωρίζουμε βέβαια πόσο εύκολο είναι να κάνεις ένα κλικ και πόσο λίγοι εμφανίζονται τελικά.

«Να κάνουμε έφοδο στην Περιοχή 51, δεν μπορούν να μας σταματήσουν» γράφει η σελίδα της πρόσκλησης και εξηγεί ότι «αν τρέξουμε πολύ γρήγορα όλοι μαζί θα είμαστε πιο γρήγοροι από τις σφαίρες». Εχουν μάλιστα και σχέδια της τεράστιας έκτασης (που είναι εκατοντάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα) και το πώς οι ομάδες  των συμμετεχόντων σε αυτό το σχέδιο θα επιτεθούν στην Περιοχή.

Ναι, είναι όλα ένα μεγάλο αστείο, παραδέχονται οι εμπνευστές της εφόδου.

Αλλά όσο και αν όλα αυτά μοιάζουν αφελή, τα πράγματα είναι σοβαρά και η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία που ελέγχει την περιοχή καθόλου δεν γελά με αυτό το θέμα.

Προειδοποιεί ότι κάθε προσπάθεια εισβολής μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Εξάλλου η Περιοχή 51 μέσα στην έρημο της Νεβάδα φυλάσσεται αυστηρότατα ενώ, όπως προειδοποιούν οι πινακίδες στην περίφραξη, οι φρουροί έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τα όπλα τους, αν χρειαστεί χτυπώντας στο ψαχνό.

Το πιθανότερο είναι ότι το αστείο θα σβήσει σε λίγες ημέρες. Αλλά και πάλι, πού ξέρει κανείς;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...