177
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Γιάννος Παπαντωνίου: «Κληρονομιά Τσίπρα» η πολιτική αλητεία

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2021, 14:15
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Γιάννος Παπαντωνίου: «Κληρονομιά Τσίπρα» η πολιτική αλητεία

Protagon Team Protagon Team 5 Οκτωβρίου 2021, 14:15

Μια σκληρή απάντηση στα όσα ανέφερε, κατά την ομιλία του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου, o οποίος κατήγγειλε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι καθιέρωσε την πολιτική αλητεία ως μέθοδο διακυβέρνησης.

Μιλώντας τη Δευτέρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την (αρνητική) στάση του κόμματος για το σύμφωνο Μακρόν – Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας διερωτήθηκε σε ένα σημείο αν «ξαναγυρίσαμε ξαφνικά μετά από οκτώ χρόνια σκληρής λιτότητας και εθνικής περιπέτειας στη χρυσή δεκαετία του 2000, στην εποχή του Ακη και του Γιάννου». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν προφανώς στον Ακη Τσοχατζόπουλο και στον κ. Παπαντωνίου, ο οποίος επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προφυλακίστηκε για την υπόθεση εκσυγχρονισμού φρεγατών αλλά τελικά το κατηγορητήριο κρίθηκε έωλο και ύστερα από 17 μήνες επέστρεψε δικαιωμένος σπίτι του.

Μετά την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαντωνίου δήλωσε:

«Αν υπάρχει “κληρονομιά Τσίπρα” στην ελληνική πολιτική, είναι ότι κατόρθωσε να καθιερώσει την πολιτική αλητεία ως μέθοδο διακυβέρνησης. Και δεν παύει να μας το υπενθυμίζει υπαινισσόμενος σκευωρίες που ο ίδιος είχε κατασκευάσει, αλλά έχουν καταρρεύσει».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...