323
Ο Τζούλιαν Σαντς σε σκηνή από την ταινία «Δωμάτιο με Θέα» | MGM

Για δωδέκατη ημέρα αγνοείται ο Τζούλιαν Σαντς

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2023, 14:41
Ο Τζούλιαν Σαντς σε σκηνή από την ταινία «Δωμάτιο με Θέα»
|MGM

Για δωδέκατη ημέρα αγνοείται ο Τζούλιαν Σαντς

Protagon Team Protagon Team 25 Ιανουαρίου 2023, 14:41

Γνωστός για τη συμμετοχή του σε βραβευμένες ταινίες όπως το «Δωμάτιο με Θέα» του Τζέιμς Αιβορι και το «Γυμνό Γεύμα» του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, ο Τζούλιαν Σαντς έφυγε από το σπίτι του στο Βόρειο Χόλιγουντ πριν από δώδεκα ημέρες. Η πρόθεσή του ήταν να κάνει πεζοπορία στην πλαγιά «Μπόλντι Μπόουλ» των βουνών Σαν Γκαμπριέλ, στα βόρεια του Λος Αντζελες. Η τύχη του αγνοείται από τότε.

Η αναζήτησή του ξεκίνησε πριν από δέκα ημέρες, όταν η οικογένειά του δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του. Ο σερίφης του Σαν Μπερναντίνο, υπεύθυνος για τις απόπειρες διάσωσης, δήλωσε ότι η ομάδα του έχει επιχειρήσει πολλές εναέριες και επίγειες έρευνες, χωρίς αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται μετ’ εμποδίων, καθώς η πολιτεία της Καλιφόρνια πλήττεται από θανατηφόρες καταιγίδες την τελευταία εβδομάδα.

Εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη δήλωσε στα πρακτορεία ειδήσεων ότι υπάρχουν περιοχές στη βουνοπλαγιά που δεν έχουν μπει στο μικροσκόπιο της επίγειας έρευνας, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν ακόμα. Την περασμένη εβδομάδα, το αυτοκίνητο του 65χρονου ηθοποιού βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή όπου δηλώθηκε αγνοούμενος.

Η οικογένεια του Σαντς δήλωσε δημοσίως τις ευχαριστίες της για τις «υπεράνθρωπες» προσπάθειες διάσωσης των σωστικών συνεργείων της αστυνομίας. Στις αρχές της εβδομάδας η οικογένεια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της και για τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φαν του ηθοποιού.

Γεννημένος στο Γιόρκσιρ της Αγγλίας, ο Τζούλιαν Σαντς έχει στο ενεργητικό του δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που του προσέδωσαν παγκόσμια ακτινοβολία τα τελευταία 35 χρόνια. Η φήμη που έχει είναι αυτή ενός υπερβολικά εκλεκτικού ερμηνευτή, που επιλέγει μικρούς ρόλους σε ταινίες με μεγάλη καλλιτεχνική αξία.

Ζει στο Βόρειο Χόλιγουντ με τη σύζυγό του, την συγγραφέα Εβγένια Τσίβκοβιτς και τα δύο παιδιά τους. Από προηγούμενο γάμο του με την παραγωγό του δημοφιλούς «Today Show» του τηλεοπτικού BBC 4, Σάρα Σαντς, έχει άλλον ένα γιό. Η μανία του με τα επικίνδυνα χόμπι είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες. Ερωτηθής το 2000 για τα πράγματα που τον κάνουν ευτυχισμένο, απάντησε: «Κοντά σε μια βουνοπλαγιά, ένα ένδοξο, παγωμένο πρωινό».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...