290
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λάθος με τον Γιώργο Κύρτσο... | SOOC/CreativeProtagon

Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη για τον Γιώργο Κύρτσο

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2022, 12:14
Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε λάθος με τον Γιώργο Κύρτσο...
|SOOC/CreativeProtagon

Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη για τον Γιώργο Κύρτσο

Protagon Team Protagon Team 18 Φεβρουαρίου 2022, 12:14

Το ότι η αποπομπή του Γιώργου Κύρτσου από τη Νέα Δημοκρατία ήταν αποτέλεσμα του τελευταίου ισχυρισμού του, με τον οποίο ο ανεξάρτητος πλέον ευρωβουλευτής έφτασε στο σημείο να συγκρίνει την Ελλάδα με την Ουγγαρία του Βίκτορ Ορμπαν, λόγω των ποινικών διώξεων που έχουν ασκηθεί στο πλαίσιο της «σκευωρίας» της Novartis, επιβεβαίωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του κ. Κύρτσου από τη ΝΔ, ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του κόμματος για το γεγονός ότι τον είχε στηρίξει στις εκλογές του 2019. Και σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής με τη στάση του τον προσέβαλε και προσωπικά ως θύμα της «σκευωρίας» της Novartis.

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που είχε προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος, που έχει πλήρη σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τι πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό, πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Με την περίπτωση του κ. Κύρτσου, έγιναν δύο οι «επιλογές» του κ. Γεωργιάδη που βρίσκονται εκτός ΝΔ. Η άλλη ήταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, την υποψηφιότητα του οποίου, στις βουλευτικές του 2019, προώθησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Διότι και η περίπτωση του κ. Κύρτσου δεν ήταν από αυτές για τις οποίες θα έλεγε κανείς ότι πέφτεις από τα σύννεφα. Μιλάμε για έναν πολιτικό που δήλωνε ευθαρσώς υπέρ των χρυσαυγίτικων συσσιτίων «μόνο για Ελληνες» και άλλα τέτοια…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...