280
| SOOC

Γεωργιάδης: «Το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 09:54
|SOOC

Γεωργιάδης: «Το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει»

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2020, 09:54

Αιχμηρός για μία ακόμη φορά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του τρόπου με τον οποίο τα στελέχη του αντιλαμβάνονται την εξουσία, ήταν ο Aδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Mega, ξεκαθάρισε ότι το «μαύρο» στο τηλεοπτικό κανάλι οφείλεται στην αδυναμία του Αλέξη Τσίπρα να το ελέγξει.

«Το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας γιατί δεν μπορούσε να το ελέγξει» υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στον απόηχο της πολυσυζητημένης τοποθέτησης του κ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για τους «αρμούς της εξουσίας» (εδώ) που πρέπει να ελέγξει η Αριστερά όταν επιστρέψει στην εξουσία.

Η συγκεκριμένη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρεί την Τρίτη σε διευκρινίσεις μετά τον σάλο που προκλήθηκε (εδώ), λέγοντας ότι εννοούσε την «εκτελεστική εξουσία». Ωστόσο, η μετέπειτα παρέμβασή του για τα της Δικαιοσύνης και της κατάθεσης του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» στην Προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο (εδώ), μαρτυρά ότι εννοούσε όντως όλες τις εξουσίες όταν αναφερόταν στον έλεγχο των «αρμών της εξουσίας».

Στη συνέντευξή του στο Mega, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε όλα αυτά:

«Το κλείσιμο ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σκουρλέτης έλεγαν ότι εάν εκλεγούν, θα το κλείσουν. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι άνοιξε εκ νέου το Mega. Το ότι το Mega εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα», ανέφερε με νόημα ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού, όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα, που θέλουν να ελέγξουν τους “αρμούς της εξουσίας”, εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η Δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...