260
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεωργιάδης: Η εποχή που ο Τσίπρας κουνούσε το δάκτυλο με μαγκιά έχει περάσει

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 21:52
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Γεωργιάδης: Η εποχή που ο Τσίπρας κουνούσε το δάκτυλο με μαγκιά έχει περάσει

Protagon Team Protagon Team 24 Οκτωβρίου 2019, 21:52

Σκληρή απάντηση έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα, οποίος νωρίτερα τον είχε στοχοποιήσει.

«Είναι πολύ λογικό μετά από αυτή την παράσταση να φεύγει ο κ. Τσίπρας γιατί είναι προφανές ότι έχει μάθει όπως κάνει στα συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ απλώς να δηλώνει ό,τι θέλει να πουν οι από κάτω κι αν κάνουν και κάνα λάθος και ψηφίσουν ανάποδα να τους βάζει να αλλάζουν και την ψήφο τους».

Προσπάθησε δε, να αποδομήσει την επιχειρηματολογία Τσίπρα σχετικά με το έγγραφο για τη Novartis, τονίζοντας ότι στηρίζεται στους τρεις δικαστικούς, Αγγελή, Ραϊκου και Τσατάνη, τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατηγορήσει όταν κατέθεταν περί παρεμβάσεων Παπαγγελόπουλου.

«Είπε ο κ. Τσίπρας ότι τρεις εισαγγελείς έχουν κατηγορήσει τον κ. Στουρνάρα. Ακούστε τρία ονόματα: Γιάννης Αγγελής Ελένη Ράικου και κ. Τσατάνη, τρεις εισαγγελείς έχουν κατηγορήσει τον κ. Παπαγγελόπουλο για εξωθεσμική παρέμβαση στο έργο τους. Δεν κατάλαβα γιατί οι τρεις εισαγγελείς στη μία περίπτωση είναι μεγάλο τεκμήριο ενώ οι τρεις εισαγγελείς στην άλλη δεν ελήφθησαν καθόλου υπ’ όψιν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση είναι απλή: γιατί είναι εισαγγελείς που μας βολεύουν, όλα τα κρίνετε όπως σας βολεύουν. Ο ελληνικός λαός και βλέπει και κρίνει και κρίνει σωστά όπως αποδείχτηκε στις 7 Ιουλίου.»

Τέλος, απάντησε και στην επίθεση Τσίπρα περί εξυπηρετήσεων συγκεκριμένων επιχειρηματιών.

«Το νομοσχέδιο ασφαλώς και δεν κάνει καμιά εξυπηρέτηση σε κανέναν χορηγό», ξεκαθάρισε και τόνισε ότι η εποχή που ο Τσίπρας κουνούσε το δάχτυλο με μαγκιά στην ελληνική κοινωνία έχει προ πολλού περάσει. «Την τελείωσε ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου εκλέγοντας πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και από δω και πέρα θα τα ακούτε όπως σας αξίζει», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...