225
Ο Αδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε τόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όσο και τα μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκε πριν και μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Ο Αδωνις Γεωργιάδης για την παρουσία του στο Προεδρικό: Ιδού το αρνητικό τεστ PCR

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 11:18
Ο Αδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε τόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, όσο και τα μοριακά τεστ στα οποία υποβλήθηκε πριν και μετά τη δεξίωση στο Προεδρικό
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/CreativeProtagon

Ο Αδωνις Γεωργιάδης για την παρουσία του στο Προεδρικό: Ιδού το αρνητικό τεστ PCR

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2021, 11:18

Η είδηση της νόσησης του Αδωνι Γεωργιάδη από κορονοϊό προκάλεσε αίσθηση, αλλά όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός και ένα κύμα τοξικότητας –οι λεγόμενοι haters, πάρα πολλοί.

Κάποιοι, αρνητές του εμβολίου, αμφισβήτησαν ακόμα και ότι ο υπουργός Ανάπτυξης είχε εμβολιαστεί, υπαινισσόμενοι ότι και αυτός το είχε αποφύγει. Αλλοι το πήγαν πιο πέρα: ότι ο κ. Γεωργιάδης είχε προσβληθεί μεν από την Covid-19, αλλά το αγνόησε και πήγε στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο το περασμένο Σάββατο, με συνέπεια να εκθέσει σε κίνδυνο όσους πλησίασε –ο ίδιος βέβαια φορούσε διαρκώς μάσκα.

Με αναρτήσεις του στο Twitter την Τετάρτη, ο κ. Γεωργιάδης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: και είχε εμβολιαστεί τέλη Δεκεμβρίου και μέσα Ιανουαρίου.

και είχε φροντίσει να υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προτού πάει στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο –και πήγε αφού αυτό βγήκε αρνητικό.

Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε επίσης ότι το πρωί της Δευτέρας πήγε στο στούντιο του ΑΝΤ1 όπου και πάλι το, βάσει πρωτοκόλλων, rapid test στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό.

«Η αύξηση του ιικού μου φορτίου έγινε ξαφνικά την Δευτέρα το απόγευμα. Έκανα πυρετό Δευτέρα βράδυ και χθες, σήμερα είμαι από το πρωί απύρετος. Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν», προσέθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης. Ο ίδιος ανήρτησε και το PCR τεστ που βγήκε θετικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...