288
| George Vitsaras / SOOC

Αισιόδοξος Γεωργιάδης: Δεν χάθηκε η χρονιά για τον τουρισμό – τρολ του Διαδικτύου ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2020, 11:25
|George Vitsaras / SOOC

Αισιόδοξος Γεωργιάδης: Δεν χάθηκε η χρονιά για τον τουρισμό – τρολ του Διαδικτύου ο Τσίπρας

Protagon Team Protagon Team 20 Απριλίου 2020, 11:25

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό. Αυτό αποκάλυψε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: «Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ, αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι».

Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε ότι η οικονομία δείχνει καλά σημάδια παρά τα αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ακολουθώντας πάντως την πάγια τακτική των κυβερνητικών στελεχών όταν έρχεται η ώρα της ερώτησης για  την άρση των μέτρων, ο υπουργός Ανάπτυξης παρέπεμψε στην ομάδα του Σωτήρη Τσιόδρα. «Τον ρυθμό χαλάρωσης θα μας τον πουν οι ειδικοί», είπε.

Σε πιο πολιτικό τόνο και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Δεν είναι παιχνίδι η πολιτική. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν».

Ακολούθως, στις επικρίσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων είναι αδιαφανή, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε λέγοντας τα εξής:

«Η ιδέα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να μας πει ότι τα πλαίσια των προγραμμάτων κατάρτησης των επιστημόνων είναι αδιαφανή είναι στα όρια της κωμωδίας» και πρόσθεσε ότι «ο λόγος που αυτά τα προγράμματα είναι εξαιρετικά αδιαφανή είναι διότι δεν αποφασίζει ο υπουργός ή η κυβέρνηση ποιος θα πάρει τα λεφτά. Ο κάθε δικαιούχος επιλέγει σε ποιο ΚΕΚ θα πάει. Δεν επιλέγει ο υπουργός για να έχει υπάρξει κάποιου είδους συμφωνία».

Αναφορικά στην επίμαχη ανάρτηση του κ. Τσίπρα, όπου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε χρήση του hashtag #Σκοιλ_Ελικικου., ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά:

«Παρασύρανε τον κ. Τσίπρα και τον υποβιβάσανε από πρώην Πρωθυπουργό σε τρολ Διαδικτύου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...