222
Ο Παύλος Γερουλάνος με υποστηρικτές του στη Λιβαδειά |

Γερουλάνος: Πηγαίνουμε το μήνυμά μας παντού, αλλάζουμε τα δεδομένα

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2021, 22:06
Ο Παύλος Γερουλάνος με υποστηρικτές του στη Λιβαδειά
|

Γερουλάνος: Πηγαίνουμε το μήνυμά μας παντού, αλλάζουμε τα δεδομένα

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2021, 22:06

Συναντήσεις με πολίτες, με στελέχη του κόμματος και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του είχε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας, ο Παύλος Γερουλάνος.

«Συνεχίζουμε στον δρόμο, εκεί που χτυπάει η καρδιά της ελληνικής κοινωνίας» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής και συνέχισε: «Οπως λέω πάντα, διαβάζω τις δημοσκοπήσεις με προσοχή, όπως διαβάζω και τις εκθέσεις των λογιστών στην εταιρεία μου. Αλλά αν το 1994 που την παρέλαβα άκουγα μόνο τους λογιστές θα έπρεπε να την κλείσω. Σήμερα μεγαλουργεί, πηγαίνει τα προϊόντα της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον κόσμο. Καλά τα νούμερα λοιπόν, αλλά σε όλα τα πράγματα και ειδικά στην πολιτική διαδικασία πίστευα και πιστεύω περισσότερο στην έμπνευση, στην ανθρώπινη επαφή, στο να πάμε το μήνυμά μας παντού στην Ελλάδα, να πείσουμε ότι είναι και ρεαλιστικό και εφικτό. Σήμερα και αύριο στην Στερεά και την Εύβοια. Και σε λίγες μέρες στην Κρήτη!».

Ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τη Θήβα, την Αλίαρτο, τη Λιβαδειά, τον Ορχομενό και τη Λαμία ενώ την Τετάρτη 10/11 θα περιοδεύσει στην Εύβοια ξεκινώντας από την Αιδηψό και κατόπιν στην Ιστιαία, στο Μαντούδι, καταλήγοντας στη Χαλκίδα, όπου στις 19.00 θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο Παλίρροια.

Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε όλη τη χώρα με επόμενο σταθμό την Κρήτη, τη Δυτική Ελλάδα και τη Μακεδονία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...