411
| ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεραπετρίτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον Φουρθιώτη, τον οποίο έχω μηνύσει

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2022, 23:17
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γεραπετρίτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον Φουρθιώτη, τον οποίο έχω μηνύσει

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2022, 23:17

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη προκάλεσε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έσπευσε να περιγράψει ως μείζον πολιτικό ζήτημα ισχυρισμούς του γνωστού και μη εξαιρετέου υπόδικου τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη. Ο τελευταίος, ο οποίος είχε απασχολήσει τη δημόσια σφαίρα το 2021 όταν αποκαλύφθηκαν απάτες του στο πρόγραμμα Συν-Εργασία και τραμπουκισμοί του στο υπουργείο Εργασίας, αποφάσισε την Κυριακή -άγνωστο με ποια αφορμή- να δώσει στη δημοσιότητα μηνύματα και κλήσεις που ισχυρίζεται ότι είχε ανταλλάξει με τον υπουργό Επικρατείας και με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, εκείνη την εποχή, προσφέροντας την ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης.

Από την Κουμουνδούρου ξέχασαν τις εποχές που ο κ. Φουρθιώτης σκηνοθετούσε ο ίδιος επιθέσεις με καλάσνικοφ εναντίον του και ουσιαστικά υιοθέτησαν τους ισχυρισμούς του περί επαφών με τον κ. Γεραπετρίτη και τον Νίκο Ρωμανό. Εξέδωσαν έτσι μια ανακοίνωση με τον γνωστό καταγγελτικό οίστρο:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν: Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη; Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και, αν ναι, ποιο το περιεχόμενό τους; Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Γεραπετρίτη που κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για «ανθρωποφαγία» και υπενθύμισε ότι έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Φουρθιώτη, η οποία εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα ο κ. Γεραπετρίτης ανέφερε στη δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίδεται για μία ακόμη φορά σε ασκήσεις ανθρωποφαγίας. Προς ενημέρωσή του λοιπόν. Ουδέποτε έχω δει ούτε γνωρίζω εξ όψεως τον κύριο Φουρθιώτη. Απάντησα σε οχλήσεις του όταν ο ίδιος επικαλείτο απειλές κατά της ζωής του. Αν από αυτό συνάγει οποιαδήποτε ευθύνη, έχει απλά παραιτηθεί από τη λογική. Επιπλέον, όταν ο κ. Φουρθιώτης ξεκίνησε ψευδείς και προσβλητικές δηλώσεις, κατέθεσα σε βάρος του μήνυση, η οποία εκκρεμεί στην ποινική δικαιοσύνη.

»Εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ εμπιστεύεται και επενδύει στον κύριο αυτόν, μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπός του στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντί να ασχοληθεί με τα κρίσιμα για τη χώρα ζητήματα, εξακολουθεί να παράγει ανέξοδη τοξικότητα. Ευτυχώς, η κοινωνία έχει από μακρού χρόνου αντιληφθεί και προσπεράσει τις μεθόδους αυτές».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...