483
Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Τέρνερ που έχουν γενέθλια στις 3 Σεπτεμβρίου | YouTube / Good Morning America / Turner Family

Γέννησε τρεις κόρες σε τέσσερα χρόνια… την ίδια μέρα

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 15:23
Τα τρία κορίτσια της οικογένειας Τέρνερ που έχουν γενέθλια στις 3 Σεπτεμβρίου
|YouTube / Good Morning America / Turner Family

Γέννησε τρεις κόρες σε τέσσερα χρόνια… την ίδια μέρα

Protagon Team Protagon Team 25 Σεπτεμβρίου 2023, 15:23

Τζάσμιν, Τζέσικα, Τζούλι: Αυτά είναι τα ονόματα των τριών μικρών κοριτσιών της οικογένειας Τέρνερ. Γεννήθηκαν το 2020, το 2021 και το 2023 αντίστοιχα και δεν θα ήταν τίποτα παραπάνω από μια χαρούμενη πενταμελή οικογένεια στην Οκάλα της Φλόριντα αν δεν υπήρχε μια μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια: γεννήθηκαν και οι τρεις στις 3 Σεπτεμβρίου.

«Δεν ξέρουμε γιατί, όμως η 3η Σεπτεμβρίου έχει γίνει η τυχερή ημέρα της οικογένειάς μας», δήλωσε ο Τζέρεμι Τέρνερ, σύμφωνα με τη Washington Post για τα τρία υγιή κοριτσάκια του που γεννήθηκαν στο νοσοκομείο AdventHealth Ocala.

Φυσικά, πρέπει να σημειωθεί ότι οι ημερομηνίες γέννησης των τριών κοριτσιών δεν ήταν προγραμματισμένες, όπως είπε ο πατέρας των κοριτσιών. Η μητέρα τους, Σόρι Τέρνερ γέννησε φυσιολογικά, χωρίς πρόκληση τοκετού.

Είναι σπάνιο να γεννιούνται αδέλφια σε διαδοχικά έτη την ίδια ημέρα, αλλά όχι ανήκουστο. Μια πακιστανική οικογένεια κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για την ύπαρξη εννέα μελών της οικογένειας με τα ίδια γενέθλια, ενώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια άλλη οικογένεια από τη Φλόριντα και μια οικογένεια στη Μινεσότα έγιναν επίσης πρωτοσέλιδα για την ύπαρξη τριών παιδιών που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα.

Ο Ρότζερ Χιθ Μπράουν, ομότιμος καθηγητής καθαρών μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, δήλωσε στην Daily Mail το 2010 ότι οι πιθανότητες να έχουν τρία αδέλφια την ίδια ημερομηνία γέννησης είναι 48.627.125 προς 1.

«Ημασταν τόσο ενθουσιασμένοι γι’ αυτό – είναι μια όμορφη μέρα που οι κόρες μας θα μπορούν να μοιράζονται μαζί για το υπόλοιπο της ζωής τους», δήλωσε η 26χρονη μητέρα τους.

Η πιο χαρούμενη ημέρα των γονιών που καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί το 2020, μην γνωρίζοντας πόσο σημαδιακή θα γίνει αυτή η μέρα (YouTube / Good Morning America / Turner Family)

«Ηταν μια υπέροχη έκπληξη για όλους μας που ήρθαν η μία μετά την άλλη την ίδια μέρα», είπε σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο. «Το αποκαλούμε “τριπλό θαύμα”».

Τα κορίτσια έχουν διαφορετικές ώρες γέννησης: η Τζάσμιν γεννήθηκε στις 15:24, η Τζέσικα στις 23:15 και η Τζούλι στις 18:44.

«Οι νοσοκόμες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό» δήλωσε ο πατέρας των τριών κοριτσιών. «Ολοι μας έλεγαν ότι δεν είχαν ξαναδεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει».

Οσο η γυναίκα του γεννούσε τη Τζούλι, ο Τζέρεμι πετάχτηκε για λίγο στο σπίτι για να είναι μαζί με τις κόρες του που είχαν γενέθλια και γινόντουσαν δύο και τριών ετών! Ανοιξαν τα δώρα τους και έφαγαν τούρτα μαζί πριν επιστρέψει πάλι στο μαιευτήριο στη γυναίκα του.

Το ζευγάρι δήλωσε ότι σχεδιάζουν ήδη ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων για τις 3 Σεπτεμβρίου του 2024, όταν τα κορίτσια θα γιορτάσουν μαζί τα γενέθλιά τους. Στο μέλλον, θα υπάρξουν τρία σετ δώρων, είπε ο πατέρας, αλλά δεν είναι σίγουρος για τρεις τούρτες.

«Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε πώς να τραγουδήσουμε το “Happy Birthday”», δήλωσε. «Εχουμε αρκετά ονόματα να χωρέσουμε».

Οι άνθρωποι ρωτούν το ζευγάρι αν σκοπεύουν να προσθέσουν ένα τέταρτο μωρό κάποια κοντινή 3η Σεπτεμβρίου στην οικογένειά τους.

«Νομίζω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα τώρα», απαντά η Σόρι Τέρνερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...