215
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά | ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Γεννηματά: «Δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ για να κάνω κόμμα»

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2021, 23:18
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά
|ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

Γεννηματά: «Δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ για να κάνω κόμμα»

Protagon Team Protagon Team 23 Σεπτεμβρίου 2021, 23:18

Η Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την Πέμπτη την προεκλογική εκστρατεία της για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, με ομιλία σε 400 και πλέον στελέχη από την Αττική που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά της. Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιώργος Καμίνης και Βασίλης Κεγκέρογλου.

Η κυρία Γεννηματά υπογράμμισε κατηγορηματικά ότι η αυτονομία του Κινήματος Αλλαγής αποτελεί σταθερή και στρατηγική επιλογή, ενώ απάντησε με αιχμές σε όσους επικαλούνται το ΠΑΣΟΚ, από τη στιγμή δεν το στήριξαν στη μεγάλη δοκιμασία του από το 2012 και μετά. «Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ να κάνω κόμμα. Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει κι είναι η ψυχή του Κινήματος Αλλαγής», ανέφερε η κυρία Γεννηματά, σε ένα σχόλιο που θα μπορούσε να απευθύνεται στον Γιώργο Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ως γνωστόν έχει ιδρύσει το ΚΙΔΗΣΟ.

Κατά τα άλλα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι έχει αποτύχει δύο φορές να βγάλει τη χώρα από την κρίση και ότι άνοιξε τον δρόμο για τη ΝΔ συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ.

Τόνισε ακόμη ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ένδεια προτάσεων και καταφεύγει στο να οικειοποιηθεί σύμβολα και συνθήματα του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.

Επικριτικά βέλη εξαπέλυσε και προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι εξυπηρετεί με την πολιτική του τούς λίγους εις βάρος των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...