195
Φωτογραφία αρχείου | INTIMEnews

Φωτιά στην Αναγνωστοπούλου: Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 12:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/02/2024 16.30
Φωτογραφία αρχείου
|INTIMEnews

Φωτιά στην Αναγνωστοπούλου: Διασωληνώθηκε ο Μανώλης Μαυρομμάτης

Protagon Team Protagon Team 19 Φεβρουαρίου 2024, 12:53
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 19/02/2024 16.30

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» νοσηλεύεται πλέον ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Μαυρομμάτης, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του –και της συζύγου του– στην πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους επί της οδού Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του Μανώλη Μαυρομμάτη το βράδυ της Κυριακής. Νωρίτερα είχε διασωληνωθεί και η σύζυγός του που φέρει εγκαύματα στο 40% του σώματος της.

Ο 83χρονος αθλητικογράφος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματός του, αλλά η κατάστασή του φέρεται να επιδεινώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της 1ης ΥΠε Αττικής, ο Μανώλης Μαυρομάτης νοσηλεύεται διασωληνωμένος, με μηχανική υποστήριξη αναπνοής καθώς υπέστη εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους σε τμήματα των κάτω άκρων, του κορμού, του αριστερού άνω άκρου και τριχωτού της κεφαλής.

Διασωληνωμένη και σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής νοσηλεύεται και η σύζυγος του πρώην ευρωβουλευτή καθώς από την πυρκαγιά υπέστη εγκαύματα βαθέως μερικού και ολικού πάχους στο πρόσωπο, στα άνω και κάτω άκρα και στον κορμό.

Οσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς, πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για μάτι ηλεκτρικής κουζίνας που έμεινε αναμμένο την ώρα που το ζεύγος Μαυρομμάτη κοιμόταν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...